Πρόλαβε και το γιόρτασε. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί οι προθέσεις του Ivan Ukhov μόνο καλές δεν είναι και μπορεί το Σόποτ να αποτελέσει τον τόπο του… εγκλήματος.

Ο Javier Sotomayor λοιπόν πρόλαβε να γιορτάσει τα 25α γενέθλια του παγκοσμίου ρεκόρ που είχε σημειώσει στον κλειστό στίβο με 2,43 μέτρα. Και βέβαια το «πάρτι» έγινε ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο ρεκόρ. Με άλμα.

Μόνο που στα 45 του ο Κουβανός «πέταξε»… λίγο χαμηλότερα από ό,τι συνήθιζε. Όχι βέβαια πως έπαψε να εντυπωσιάζει. Σε αυτή την ηλικία, προφανώς απροπόνητος και δίχως τον απαραίτητο εξοπλισμό πέρασε το 1,80 μ., σύμφωνα με το εορταστικό… βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube, με την επισήμανση μάλιστα πως πρόκειται για προπόνηση του Κουβανού για έναν αγώνα!

Όσο για το ρεκόρ, ο Sotomayor παραδέχθηκε ότι δεν θα χαρεί ιδιαίτερα όταν το χάσει. «Δεν θα το διασκεδάσω, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά ο καιρός περνάει, οπότε θα πρέπει να αποδεχθώ ότι τα ρεκόρ καταρρίπτονται», είπε, κατονομάζοντας τους βασικούς ύποπτους- Ukhov, Mutaz Barshim και Bohdan Bondarenko ως τις κύριες απειλές κατά του ρεκόρ του.

Προηγούμενο άρθροΣτην εκκίνηση Δουβαλίδης και Γάτου στο Σόποτ
Επόμενο άρθροΠαγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού 2η ημέρα- Ολη η δράση του πρωινού προγράμματος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ