Κατόπιν της συνεδρίασης του ΣΕΓΑΣ την Τετάρτη 9/10/2019, ανακοινώθηκαν οι 4 κατηγορίες του σχεδιασμού, με βάση σχετικά κριτήρια (->εδώ)

-> Σχεδιασμός 2020

Στην Α’ κατηγορία είναι οι η Κατερίνα Στεφανίδη, η Βούλα Παπαχρήστου, ο Μίλτος Τεντόγλου, η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Μιχάλης Αναστασάκης (upd: μετά τα τελικά world rankings έπεσε μια κατηγορία).
Συνολικά εντάχθηκαν 49 αθλητές στις κατηγορίες, αυξημένος αριθμός -και λόγω σκυταλοδρομιών- σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, ενώ αναμένεται η κατηγορία στήριξης.

Ακόμη ανακοινώθηκαν και οι προεθνικές ομάδες Ε/Ν και Π/Κ του 2020 ->εδώ

Εκτός των αθλητών, ανακοινώθηκαν και οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί και οι επιτελικοί.

Για τους Ομοσπονδιακούς, συνολικά θα είναι 35, ενώ πέρυσι ήταν 37. Απουσιάζει το όνομα του Θωμά Κυριαζή – που ωστόσο έχει αθλητή σχεδιασμού. Μεταξύ ονομάτων που δεν είναι στη λίστα οι Καρρές, Κατσίκας.
Σιώμου, Πάκου, Μπορνιβέλλι είναι οι 3 μοναδικές γυναίκες στη λίστα των Ομοσπονδιακών.
Σημαντικό για όλους όσους έχουν εργασία στο Δημόσιο θα είναι οι αποσπάσεις.

Σε επίπεδο επιτελικών δεν έχει αλλάξει κάτι και στους υπευθύνους κατηγοριών (Α/Γ-Ι.Κουτσιώρας, Ε/Ν-Χρ.Μελέτογλου, Π/Κ-Απ.Αποστολοπουλος) συντονιστές των προπονητικών κέντρων (ΟΑΚΑ-Γ.Πομάσκι, Αγ.Κοσμάς-Δ.Χαλβατζάρας, Θεσσαλονίκη-Χρ.Χρυσοστομίδης) και τεχνικό δ/ντη αγώνων (Α.Γκόγκας).

Ως προς τους τεχνικούς ανάπτυξης έγινε αντικατάσταση του Χ.Βαρυτιμίδη που φαίνεται να ..πλήρωσε το μάρμαρο για κάποια προβλήματα πέρυσι, με τον Β.Πλάτωνα (παραμένουν οι Μ.Καλούδης, Στ.Ματάκης, Χρ.Χατζηβασιλείου)

Μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται στους αγώνες εκτός Σταδίου – όπου θα συνεισφέρει και ο Ν.Παπούλιας.

Προηγούμενο άρθροΟι 4 επιλογές για το Fair-play
Επόμενο άρθροΤροποποιήσεις στο αγωνιστικό σύστημα αναπτυξιακών ηλικιών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ