O σχεδιασμός για τους αθλητές-τριες καθώς και για τους ομοσπονδιακούς προπονητές και συνεργάτες για το 2025 συγκροτήθηκε, .

-> Σχεδιασμός 2025

Οι Τεντόγλου, Καραλής και Στεφανίδη, Ντρισμπιώτη είναι στην κατηγορία των διακεκριμένων (Α1 παλαιότερα) ενώ οι Ανδρικόπουλος, Φραντζεσκάκης και Γκούσιν, Τζένγκο στην Α’ (Α2) κατηγορία.
(δείτε και -> Α‘ κατηγορία ανά έτος)
Ακόμα 3 κατηγορίες, βάσει των υπαρχόντων συγκεκριμένων κριτηρίων (συν την κατηγορία στήριξης) συγκροτούν τον σχεδιασμό, μαζί και με τις προεθνικές ομάδες Κ23, Κ20 (που το 2025 θα έχουν ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) και Κ18 (που θα έχει παγκόσμιο).

Οπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ, ενισχύονται τα περιφερειακά κέντρα, καθιερώνονται συνεργασίες και ενισχύονται, στο μέτρο του δυνατού, περιοχές που φιλοξενούν ΣΕΦΑΑ, τα οποία θα παρέχουν ταυτόχρονα και προπονητικές διευκολύνσεις σε διακεκριμένους αθλητές που σπουδάζουν στις συγκεκριμένες πόλεις.

Αναβαθμίζεται ο ρόλος των Ομοσπονδιακών προπονητών (στο νέο οργανόγραμμα υψηλότερα τοποθετείται ο Γιώργος Πομάσκι)

Παραμένουν ως συντονιστές οι Ιωάννα Σιώμου (ταχύτητες), Δημήτρης Θεοδωρίδης (αποστάσεις), Γιώργος Πομάσκι (άλματα), Χρήστος Παπαδόπουλος (ρίψεις), και Δέσποινα Πάκου (σύνθετα).

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές θα είναι 10, οι ακόλουθοι:
Κώστας Βογιατζάκης (ταχύτητες), Μιχάλης Αναγνώστου, Σταύρος Καρρές (αποστάσεις),
Δημήτρης Βασιλικός, Θοδωρής Δόσης, Βασίλης Μεγαλοοικονόμου (άλματα), 
Γιώργος Μποτσκαριώβ, Κωστής Παπαμαρκάκης, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Γιάννης Μπαρλής (ρίψεις).

Οι Χάρης Καραλής, Μιτς Κρίερ, Μπρεντ Βάλανς χαρακτηρίζονται ως Προσωπικοί Προπονητές Αθλητών-τριών Μεγάλων Διακρίσεων.

Οι αθλητές επέλεξαν εκπρόσωπό τους στο Διοικητικό Συμβούλιο για άλλη μια τετραετία τον Γιάννη Νυφαντόπουλο.

Προηγούμενο άρθροΠΣΑΤ: Για 3η χρονιά ο Τεντόγλου, κορυφαίος προπονητής ο Πομάσκι
Επόμενο άρθροFlash Newz 2024 Δεκέμβριος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ