Ο Περικλής Ιακωβάκης μίλησε σήμερα στα μέλη του συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου,για τις αποφάσεις και τις σκέψεις της Επιτροπής Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στην οποία εντάχθηκε φέτος το καλοκαίρι (δείτε τη συνέντευξη του Ιακωβάκη, σχετικά με τα νέα του καθήκοντα, στο StivoZ.gr εδώ)

Ο Ιακωβάκης αναφέρθηκε στις σκέψεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στον τρόπο πρόκρισης των αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, από την διοργάνωση του 2018 στο Βερολίνο. Αν εφαρμοστούν αυτές οι σκέψεις της Ομοσπονδίας, πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων.

Ο χρυσός νικητής των 400 μ. μετ’ εμποδίων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου το 2006, εκλέχθηκε επίσης εκπρόσωπος της Επιτροπής Αθλητών στην Επιτροπή Αγώνων της ΕΑΑ. Μετέχει έτσι σε δυο επιτροπές. Η Επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Αθλητών θα γίνει στις 9 Μαρτίου, αμέσως μετά την λήξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου και θα οριστικοποιήθουν οι συγκεκριμένες προτάσεις. Η συνεδρίαση της Επιτροπής Αγώνων θα γίνει στις 20-22 Μαρτίου στην Αγία Πετρούπολη, εκεί όπου θα αποφασιστούν οριστικά οι αλλαγές για τον μέλλον του Ευρωπαϊκού στίβου.

Δημήτρης Κελεπούρης

Προηγούμενο άρθροΟι βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών για το 2014
Επόμενο άρθροΟι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ