Στην ερώτηση «πού μένεις;» ο Κώστας Μπανιώτης και ο Γιώργος Τσούγκος θα δυσκολεύονται πλέον να απαντήσουν. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο πρωταθλητής του ύψους και ο προπονητής του τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στην Αθήνα για μεγάλα χρονικά διαστήματα προκειμένου να γίνεται με επαγγελματικό τρόπο η δουλειά τους. Τώρα, το ταξίδι έχει άλλο προορισμό. Και όχι για τον ίδιο λόγο, αλλά για το απαραίτητο. Να βρίσκονται στο ίδιο στάδιο αθλητής και προπονητής!

Ο Μπανιώτης ετοιμάζει βαλίτσες για την Κέρκυρα όπου έχει… αποκλειστεί ο Τσούγκος, που είναι διορισμένος γυμναστής σε σχολείο. Το ζήτημα των αποσπάσεων των προπονητών κάθε χρόνο σπάει νέα ρεκόρ καθυστερήσεων και φέτος υπάρχει ακόμη και ο φόβος για το χειρότερο, πως δεν θα δοθούν. Αθλητής και προπονητής όμως δεν μπορούν να περιμένουν την πολιτεία για να δώσει λύση προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία γιατί ίσως μέχρι τότε να έχει μπει το 2014!

Για αυτό το λόγο ο Μπανιώτης ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον Τσούγκο στην Κέρκυρα. «Εχω ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία μου και το επόμενο διάστημα θα πάω εκεί ώστε να είμαι κοντά στον προπονητή μου», είπε αρχικά ο πρωταθλητής του ύψους και συμπλήρωσε: «Η σεζόν ξεκινάει με δυσκολίες, καθώς υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση με τις αποσπάσεις των προπονητών. Χωρίς τον προπονητή δίπλα μου είναι δύσκολο να κάνω προγραμματισμό. Πρόθεση μας είναι να κάνουμε αγώνες στον κλειστό και να βρεθούμε σε υψηλό επίπεδο. Για να συμβεί αυτό υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις».

Προηγούμενο άρθροΟ Dwain Chambers πήρε τα βουνά – Έγινε ορειβάτης κι ανέβηκε στις Άλπεις
Επόμενο άρθροO ΣΕΓΑΣ κάνει… restart – Ο νέος αθλητικός σχεδιασμός της ομοσπονδίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ