Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για 3η συνεχόμενη τετραετία.
Καθώς τελικά υπήρξε απαρτία, ο κος Καπράλος πήρε και τους 14 ψήφους των ψηφισάντων – εκπροσώπων αντιστοιχων Ομοσπονδιών, ενώ ο συνυποψήφιος Ισίδωρος Κούβελος απουσίασε λόγω ασθένειας.

Στο Προεδρείο θα έχει και ο ΣΕΓΑΣ εκπρόσωπο, καθώς στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ -και μοναδική γυναίκα- θα είναι η Β’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδιας, κα Πολυξένη Αργειτάκη.

Κατά τις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη θητεία 2017 – 2020, υπό την προεδρεία του κου Καπράλου εξελέγησαν στο Προεδρείο, την εκτελεστική επιτροπή και σε 4 επιτροπές, οι ακόλουθοι:

Α’ Αντιπρόεδρος: Παύλος Κανελλάκης
Β΄Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κατσώρας
Γενικός Γραμματέας: Μανώλης Κολυμπάδης
Ταμίας: Αντώνης Νικολόπουλος
Εκτελεστική Επιτροπή: Αριστείδης Αδαμόπουλος, Πολυξένη Αργειτάκη, Ιάκωβος Φιλιππούσης
Πρόεδρος Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας: Μιχάλης Φυσετζίδης
Πρόεδρος Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος: Μανώλης Κατσιαδάκης
Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας: Γιάννης Καρράς
Πρόεδρος Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας: Αθανάσιος Βασιλειάδης

Προηγούμενο άρθροΗ Λεωφόρος γέμισε δρομείς (+photoz)
Επόμενο άρθροΗ διαδικασία στην ΕΟΕ πλήγμα στο κύρος και στο ήθος του αθλητισμού!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια φιλική επισήμανση προς τους διαχειριστές μας… Στην ΕΟΕ δεν υπάρχει ΔΣ! Η σωστή ορολογία είναι ολομέλεια της ΕΟΕ και προεδρείο…
    Ούτως ή άλλως όσες Ομοσπονδίες δικαιούνται, σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, να έχουν εκπρόσωπο στην ΕΟΕ (εκλεγόμενο πλέον από τη ΓΣ κάθε Ομοσπονδίας) μετέχουν στην ολομέλεια. Δεν υπάρχουν δηλ. άλλοι που μετέχουν και άλλοι όχι… Η εσωτερική εκλογή για τις διάφορες θέσεις (όπως φαίνεται και στον παραπάνω πίνακα) είναι μια άλλη διαδικασία για τη λειτουργία της ΕΟΕ στους διάφορους τομείς ευθύνης της.

  2. Καλημέρα φίλοι διαχειριστές. Έχετε δίκιο, αλλά ατυχώς και η ίδια η ΕΟΕ κάνει λάθος, αν και στην ιστοσελίδα της δεν υπάρχει αναφορά σε όργανό της με τίτλο ΔΣ! Άλλο πράγμα το ότι κάποια πρόσωπα αναλαμβάνουν συγκεκριμένες θέσεις και έχουν προκαθορισμένο πεδίο αρμοδιότητας. Άλλωστε στις διάφορες επιτροπές, όταν συγκροτούνται μετέχουν και πρόσωπα που δεν είναι μέλη της ΕΟΕ…

  3. Αν δει κανείς τον αθλητικό νόμο θα διπαιστώσει ότι δεν γίνεται λόγος για ολομέλεια και διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΕ! Φοβάμαι ότι από συνήθεια, επειδή συνήθως μιλάμε για ΔΣ μιας Ομοσπονδίας ή σωματείου, πέρασε και στο δελτίο Τύπου η αντίστοιχη αναφορά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ