Στο Vilnius της Λιθουανίας είναι σε εξέλιξη το το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου.
Από ελληνικής πλευράς βρίσκονται ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης και ο εθνικός προπονητής Ε/Ν Χρήστος Μελέτογλου, ενώ στο συνέδριο μετέχει και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Δημάκος.

Για το ετήσιο καλεντάρι κατατέθηκαν από τις Ομοσπονδίες οι προγραμματισμοί για τα εθνικά πρωταθλήματα και οι μεγαλύτεροι αγώνες και διεθνείς συναντήσεις.
->Καλεντάρι 2018

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού δρομολογείται … Ολυμπιακού επιτρέποντος για τις 10-11/2 στο ΣΕΦ.
Το πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου θα γίνει στις 4 Μαρτίου, ενώ μια εβδομάδα μετά είναι αυτό των 20χλμ βάδην. Των 50χλμ είναι ως συνήθως στην αρχή της χρονιάς, στις 14 Ιανουαρίου.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ φέτος που δεν υπάρχει και Ευρωπαικό κύπελλο και τέλη Ιουνίου είναι και οι αναβληθέντες Μεσογειακοί Αγώνες, πάει πιο αργά, στα μέσα Ιουλιου (14-15/7) και μια εβδομάδα μετά τα σύνθετα.
Μια εβδομάδα μετά την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση είναι το Βαλκανικό στη Σταρα Ζαγορα και η μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς, το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα, γίνεται στις 6-12 Αυγούστου στο Βερολίνο.

Το πρωτάθλημα Π/Κ είναι για τις 23-24/6 και σχεδόν με το τέλος προθεσμίας επίτευξης ορίων για το Ευρωπαικό της κατηγορίας ποου γίνεται στο Gyor στις 5-8/7, ενώ μια εβδομάδα μετά είναι των E/N και αντίστοιχα το Παγκόσμιο της κατηγορίας είναι 10-15/7 στο Tampere.
Δεν δόθηκε ακόμα ημερομηνία για το ΠΠ/ΠΚ, για τόπους βέβαια ούτε λόγος.

Όσο για τους Παγκύπριους Α/Γ, το ημερολόγιο της ΕΑΑ αναφέρει την ημερομηνία 15-16 Ιουνίου (αναμένεται επιβεβαίωση)

Το Σάββατο 14/10 το βράδυ, στις 9μμ., θα γίνει και το Gala της ΕΑΑ, κατά το οποίο θα ανακοινωθούν και βραβευτούν οι καλύτεροι της χρονιάς.
Στις τελικές επιλογές βρίσκονται και η Κατερίνα Στεφανίδη για καλύτερη γυναίκα αθλήτρια και ο Μίλτος Τεντόγλου για καλύτερος ανερχόμενος αθλητής (δείτε->εδώ)

Το Gala θα μεταδοθεί και από το page της ΕΑA στο facebook -> εδώ

Προηγούμενο άρθροStefanidi named European athlete of 2017
Επόμενο άρθροΚορυφαία Ευρωπαία η Στεφανίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ