Επιτυχημένη από κάθε άποψη ήταν η πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου της ΚΟΕΑΣ με τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου το περασμένο Σάββατο. Η διοργάνωση στην πίστα του Παλαιομετόχου ήταν άψογη. Η συμμετοχή αθλητών/τριων ήταν αθρόα από τους έξι Γυμναστικούς Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας.

Πολυνίκης Σύλλογος αναδείχθηκε ο ΓΣΠ που κέρδισε τις πέντε από τις έξι κατηγορίες και δικαιολογημένα νιώθει ικανοποίηση και περηφάνια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.

Για την μεγάλη επιτυχία ο εκ των μελών του διοικητικού συμβουλίου και έφορος του Συλλόγου Ντίνος Μιχαηλίδης δήλωσε:

ʽʼΤο να κερδίζεις πέντε από τις έξι κατηγορίες θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Κάναμε πολύ καλή έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Η επιτυχία οφείλεται στη σκληρή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές. Εργάζονται μεθοδικά, επιστημονικά και με μεγάλη όρεξη. Αγαπούν αυτό που κάνουν και θέλουν νʼ αναδείξουν αθλητές/τριες με πολλές υποσχέσεις. Από την πλευρά τους οι αθλητές/τριες αφιερώνουν αρκετό χρόνο για προπόνηση και νιώθουν με τις επιτυχίες τους ικανοποιημένοι.

Ως ΓΣΠ κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τόσο τους προπονητές όσο και τους αθλητές/τριες μας. Είμαστε συνεχώς κοντά τους . Πιστεύω πως όλοι μαζί δουλεύουμε ο καθένας στο δικό του τομέα προκειμένου ο Σύλλογος να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο που δημιούργησε από τον καιρό της ίδρυσης του.ʼʼ

Παγκύπριοι μαθητικοί
Διεξάγονται αύριο Παρασκευή 14 Ιανουαρίου οι Παγκύπριοι Μαθητικοί Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου στην Πάφο που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω του έντονου συναγωνισμού που αναμένεται να υπάρξει μεταξύ των μαθητών αθλητών/τριών .

Προηγούμενο άρθροΙκανοποιημένος ο Ταμγκό από τον Πεντρόσο
Επόμενο άρθρο«ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ – Ραντεβού με την ιστορία» του Γ.Μαμουζέλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ