Για τελευταία φορά θα χτυπήσει νωρίς το ξυπνητήρι της ελληνικής αποστολής στη Μόσχα το πρωί της Παρασκευής. Ο Λυκούργος Τσάκωνας και ο Δημήτρης Τσιάμης είναι οι δύο που είχαν απομείνει για να μπουν στη μάχη των πρωινών προκριματικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και αμφότεροι έχουν ελπίδες πως θα επιστρέψουν στο Λουζνίκι σε πιο… ανθρώπινες- για έναν αγώνα- ώρες.

Ο σπρίντερ από την Σπάρτη θα καθίσει στο βατήρα για την 1η σειρά των προκριματικών στα 200 μέτρα. Από τη μία η καλή του επίδοση, 20.45 φέτος, από την άλλη η παράδοσή του στις μεγάλες διοργανώσεις δίνουν ελπίδες πως ο Τσάκωνας θα επιστρέψει στο στάδιο και για τον απογευματινό ημιτελικό. Από τους αντιπάλους του έχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση φέτος και το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο θα πάρουν οι τρεις πρώτοι κάθε σειράς και άλλοι τρεις με επίδοση. Στην τελευταία από τις επτά σειρές θα επανέλθει στη δράση ο Usain Bolt. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την ανάκτηση του παγκόσμιου τίτλου των 100 μ., ο Τζαμαϊκανός προχωρά για τη διατήρηση εκείνου των 200 μέτρων.

Στο τριπλούν από την άλλη, ο Δημήτρης Τσιάμης χρειάζεται ακριβώς τον… Δημήτρη Τσιάμη του 2013. Φέτος ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ έχει σημειώσει 17,05 μ., όσο είναι και το όριο που θα στείλει τους άλτες απευθείας στον τελικό του αγωνίσματος.

Προηγούμενο άρθροΜόσχα: Μετράει αντίστροφα από το 12 ο Τσάτουμας- Έτοιμος για όλα στον τελικό
Επόμενο άρθροΜόσχα: 7η ημέρα, πρωί- Live

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ