Η φετινή περίοδος του κλειστού, με τα πολλά προβλήματα στα υγειονομικά πρωτόκολλα και στις μετακινήσεις, αλλά και το παγκόσμιο να βγαίνει εκτός προγραμματισμού, σίγουρα θα είναι περιορισμένη.

Ωστόσο αγωνιστική δράση ήδη υπάρχει σε ορισμένες χώρες και όπως συνηθίζεται, τα κάθετα άλματα από νωρίς παρουσιάζουν καλές συμμετοχές και υψηλές επιδόσεις.

Στο Βελιγράδι, η Angelina Topic, η μόλις 16 ετών κόρη του Dragutin, πέρασε τα 1,85μ. κι αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο Κίεβο, στον αγώνα Christmas Stars, η 20χρονη Yaroslava Mahuchikh στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν έγινε η πρώτη πάνω από τα 2μ., σημειώνοντας επίδοση όσο το ατομικό της στον κλειστό, με 2,02μ. Η Yuliya Levchenko πέρασε τα 1,95μ, και η Iryna Gerashchenko τα 1,92μ.

Στην Αικατερινούπολη, στους αγώνες Memorial Yalamov, η Mariya Lasitskene έκανε πρεμιέρα με 1,92μ., ενώ η 39χρονη Anna Chicherova σημείωσε 1,89μ.
Ο Mikhail Akimenko πέρασε τα 2,30μ.

Εκτός Ευρώπης

Αγωνιστική δράση υπάρχει και στις ΗΠΑ που όμως αναμένεται αρκετά μικρή ελλείψει αγώνων Πανεπιστημίων ενώ και το εθνικό πρωτάθλημα ματαιώθηκε.

Από την άλλη, στην -καλοκαιρινή αυτή την εποχή- Αυστραλία γίνονται αρκετοί αγώνες ανοικτού στίβου.
Στο Περθ στο επί κοντώ ο Kurtis Marschall πέρασε τα 5,80μ. και η Nina Kennedy τα 4,75μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here