Οικονομικές ανάσες θα πάρουν οι αθλητές, οι οποίοι έχουν ήδη εξασφαλίσει τα όρια συμμετοχής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Oπως αποφάσισε η ομοσπονδία, οι 20 αθλητές που έχουν εξασφαλίσει τα όρια συμμετοχής για την κορυφαία διοργάνωση της τετραετίας, θα χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες και θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν.
Παράλληλα σε 14 αθλητές που είναι κοντά στα όρια θα δικαιολογηθεί η προετοιμασία στην Κύπρο.

Σε ό,τι αφορά τα οδοιπορικά, οι αθλητές που ανήκουν στο σχεδιασμό (όπως και οι προπονητές) θα τα λάβουν όταν – και αν – δοθούν από την πολιτεία. Μάλιστα το ποσό που θα λάβουν θα είναι ανάλογο με αυτό που θα λάβει η ομοσπονδία. Δηλαδή αν ο ΣΕΓΑΣ τελικά λάβει τα μισά χρήματα από αυτά που εκκρεμεί να πάρει, τότε αθλητές και προπονητές θα λάβουν τα μισά οφειλόμενα.

Το διοικητικό συμβούλιο, αποφάσισε ακόμη, ότι η Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας δεν θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου, αλλά ένα μήνα μετά ώστε να υπάρχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση και τις προθέσεις της πολιτείας όχι μόνο για το τι θα γίνει με τα φετινά οφειλόμενα, αλλά και για τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν.

Προηγούμενο άρθροΧάος στον Άγιο Κοσμά, θύμα κλοπής έπεσε ο Κυριάκος Ιωάννου
Επόμενο άρθρο"Φοιτητές και μεταγραφές λόγω σπουδών" από τον Φ. Κατσίκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ