Έπειτα από αρκετά χρόνια ο Δημήτρης Κυτέας δεν θα είναι στις τάξεις των ομοσπονδιακών προπονητών όπως όλα δείχνουν. O προπονητής που καθοδηγεί τον Κώστα Φιλιππίδη από τα πρώτα του βήματα, βρέθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Ο τεχνικός συζήτησε με τον Κώστα Παναγόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ενταχθεί στην κατηγορία των ομοσπονδιακών για τη νέα σεζόν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο για τον Κυτέα. Το καλοκαίρι στελέχη της ομοσπονδίας είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για συμπεριφορές του προπονητή. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είχε συζητήσει και τότε με τον τεχνικό, αλλά δεν λήφθηκε κάποια απόφαση, προκειμένου να μην διαταραχθεί η προετοιμασία του Κώστα Φιλιππίδη για το μεγάλο ραντεβού του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Όπως φαίνεται τελικά η διοίκηση έκρινε πως τα περιστατικά ήταν λόγος ικανός για να μην συμπεριληφθεί ο Κυτέας τους ομοσπονδιακούς. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο προπονητής θα συνεχίσει βέβαια να γυμνάζει τους αθλητές του, αλλά θα δουλεύει υπό το καθεστώς του συστήματος πριμοδότησης.

Σύμφωνα με τα φετινά αποτελέσματα αυτό μπορεί να αποδειχθεί αποδοτικό, αφού ο προπονητής που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από τους αγώνες του αθλητή του όλη τη χρονιά θα εισπράξει περίπου 7.000 ευρώ, που τον φέρνει σε καλύτερη μοίρα από κάποιους χαμηλά αμειβόμενους ομοσπονδιακούς. Ο Παναγόπουλος έχει δηλώσει πως για την επόμενη χρονιά το συγκεκριμένο σύστημα θα ενισχυθεί με μεγαλύτερο μπάτζετ, αν και δεν έχει ανακοινωθεί το ακριβές ποσό.

Προηγούμενο άρθροΔιάκριση το καλοκαίρι, πριμ το φθινόπωρο για επτά αθλητές
Επόμενο άρθροΤο είπε και το έκανε ο Kipsang- Παγκόσμιο ρεκόρ στο Βερολίνο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ