Τα όρια που έχει θέσει η Ευρωπαική Ομοσπονδία θα ισχύσουν και από πλευράς ΣΕΓΑΣ για την πρόκριση στο 35o ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που θα γίνει 1-3/3/2019 στη Γλασκώβη.
Θα έχουν ισχύ από 1/1/2019, μέχρι την 21/2/2019 που λήγει και η προθεσμία.

-> Όρια/ προυποθέσεις Glasgow2019

Τα όρια μπορούν να επιτευχθούν σε ειδικές ημερίδες κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στις 9-10/2, στο βαλκανικό στις 16/2, ή σε διεθνή μίτινγκ της ΙΑΑF και ΕΑΑ με έγκριση ή ενημέρωση της ΕΠΑΣ και απαραίτητη προυπόθεση σε κάθε περίπτωση το doping control στην εκάστοτε διοργάνωση. 

Ο ΣΕΓΑΣ αυτή τη φορά ταυτίζεται με τα όρια της ΕΑΑ. Στην προηγούμενη διοργάνωση στο Βελιγράδι είχε πιο δύσκολα όρια, ενώ είχε θέσει όρια και σε πρότερες διοργανώσεις που η ΕΑΑ δεν είχε. 

Η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι “θέλοντας να δώσει επιπλέον αγωνιστικά κίνητρα στους αθλητές και τις αθλήτριες της επέλεξε να προχωρήσει στη διαδικασία συγκρότησης ομάδας με βάση τα όρια που έχει ήδη ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου. 
Με αυτό τον τρόπο θα δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερους αθλητές και αθλήτριες να συμμετάσχουν στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα και κατ΄επέκταση να διεκδικήσουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν τη διάκριση και να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια”

Προηγούμενο άρθροΕπαναφορά στα όρια για Doha2019
Επόμενο άρθροSportify – η νέα αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ