Το Ευρωπαικό στο Βελιγράδι στις 3-5 Μαρτίου είναι το μεγάλο ραντεβού για τον κλειστό στίβο και πρόθεση του ΣΕΓΑΣ είναι πέρα από τους αθλητές που θα κάνουν τα όρια να πάνε και ορισμένοι ακόμα που θα δείχνουν σε θέση για καλή εμφάνιση.

Ετσι για κάποιους ισως επαρκούν τα όρια της ΕΑΑ, τα οποία ισχύουν ούτως ή άλλους για τους Νέους-ες, ενώ υπάρχει και δυνατότητα δήλωσης αθλητή σε αγώνισμα όπου δεν έχει κανείς άλλος το όριο.

-> Ευρωπαικό: πρόγραμμα,όρια,infos

Επίσης, αναμένεται δυνατή συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στις 25 Φεβρουαρίου -ενώ ως τις 26/2 υπάρχει περιθώριο επίτευξης ορίων- στην μοντέρνα Kombank Arena (που ξεκίνησε για το παγκόσμιο μπάσκετ του 1994 όμως λόγω του πολέμου σταμάτησε, για να ολοκληρωθεί το 2004 ενόψει του eurobasket2005) με το βαλκανικό κλειστού να γίνεται για 1η φορά εκτός Αθήνας και Κωνσταντινούπολης.

Ο αγώνας θα είναι και ένα τεστ event, και η Ομοσπονδία φρόντισε να παραμείνουν οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο Ευρωπαικό στο Βελιγράδι και να γίνει έτσι ένα camp προετοιμασίας μέχρι το Ευρωπαικό, μια εβδομάδα μετά.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδες σε Άγιο Κοσμά και Θεσσαλονίκη, μέρος Β’ το Σ/Κ
Επόμενο άρθροΟ ΣΕΓΑΣ στην εποχή της νέας τεχνολογίας – Νέο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης αγώνων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ