Η Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε μια καλή αρχή στη φετινή αγωνιστική περίοδο, ανάλογη μάλιστα με την περσινή αφου έφυγε και πάλι με τη νίκη από τον πρώτο της αγώνα στο Rouen.

Η Κυριακοπούλου πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,71μ., ενώ πριν είχε περάσει τα 4,48μ. και τα 4,58μ. με την πρώτη, Στη συνέχεια δεν τα κατάφερε στα 4,82μ.
Δεύτερη ήταν η Buechler με 4,48μ, στα 4,38μ. έμειναν Nikkannen, Murto, Fiack ενώ η Spiegelburg απέτυχε εκεί.

Μόνο η Jenn Suhr και η Ρωσίδα Sidorova έχουν υπερβεί φέτος μεγαλύτερα ύψη, ενώ τα 4,71μ. έχει περάσει, δύο φορές μάλιστα, η Κατερίνα Στεφανίδη και ακόμη 3 Αμερικανίδες.

Στο αγώνισμα των ανδρών ο Κώστας Φιλιππίδης πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5,77μ, για να ανεβει 10εκ ψηλότερα σε σχέση με τον πρώτο του αγώνα πριν μια εβδομάδα και να πάρει τη δεύτερη θέση.
Σε έναν αγώνα πάντως που έδειξε ότι πολύ σύντομα θα «γράψει» καλύτερη επίδοση φέτος μια και τα άλματά του στο 5,84 μ. ήταν πολύ καλά παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες. Προηγουμένως, πέρασε με την πρώτη τα 5,48μ., τα 5,63μ. και τα 5,70μ.
Τα 5,84μ. πέρασε ο Γερμανός Holzdeppe, ενώ απέτυχε ο Lavillenie, που είχε αφήσει τα 5,77μ. Τα 5,77μ. πέρασε και ο Menaldo, αλλά με την τρίτη προσπάθεια. Δεν τα κατάφερε ούτε ο Barber, που έχει φέτος την καλύτερη επίδοση με 6μ.

Δείτε και -> αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Προηγούμενο άρθροΡεκόρ Μουζενίδης και Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΨηλά Γκούσιν και Κατερίνα και Γεωργία Στεφανίδη στις ΗΠΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ