Το ιστορικό meeting Βενιζέλεια διεξήχθη για 70η φορά στα Χανιά, το Σάββατο 2 Ιουνίου
-> Αποτελέσματα

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη, μετά το πρόσφατο γρήγορο 100αρι της (11.27) ειχε και στα 200μ,. ανάλογη απόδοση καθώς τερμάτισε σε 23.24 (+1,2) πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ ενώ έγινε και η 4η αθλήτρια διαχρονικά (μετά τις Κόφφα, Μπελιμπασάκη, Καιδαντζή)

Το όριο για το Ευρωπαικό τυπικά από τον ΣΕΓΑΣ είναι στα 23.20, όμως ουσιαστικά, καθώς έχει των 100μ., αρκεί και της ΕΑΑ το 23.50 για να κάνει εφόσον θελήσει και το 2ο ατομικό αγώνισμα.

Η νεάνιδα Άρτεμις Αναστασίου έτρεξε και πάλι κοντά στα 24″ που επιδιώκει για το όριο για το παγκόσμιο Ε/Ν, κάνοντας 24.13 αυτή τη φορά.

Στο 400αρι η Ειρήνη Βασιλείου τερμάτισε σε 53.24, λίγο μετά την “ανεξάρτητη” Aksyonova, και βέβαια το όριο του ΣΕΓΑΣ των 52.50 θα είναι στα άμεσα σχέδιά της. Ήταν η πρώτη της κούρσα φέτος στα 400μ. – έχει τρέξει 200μ. σε 23.82 στο διασυλλογικό. Η νεαρή Βέρα Γρίλλου έκανε 55.06.

Στα 100μ. η Κύπρια Ολίβια Φωτοπούλου ήταν η ταχύτερη με 11.53 και πλησίασε στα 3 εκατοστά το όριο της ΕΑΑ που χρειάζεται. Ατομικό με 11.84 έκανε η Μπερν.
Με άνεμο 1 δέκατο πάνω από το όριο, ο Κύπριος Παΐσιος Δημητριάδης τερμάτισε σε 10.54 όπως και ο Μάκης Στεργιούλης.

Στο μήκος ο Μιχάλης Μερτζανίδης έκανε 2 έγκυρα σημειώνοντας 7,80μ. ενώ ο Τάσος Γαλαζούλας έκανε 7,79μ.
Η Χάιδω Αλεξούλη είχε καλύτερο άλμα στα 6,28μ. (με ευνοικό).
Στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης έκανε 16,44μ. ενώ στις γυναίκες η σπουδαία Olha Saladukha έκανε 14,20μ.
Στον ακοντισμό η Σοφία Υφαντίδου έριξε 55μ. ακριβώς.

Προηγούμενο άρθροΒενιζέλεια (Χανιά)
Επόμενο άρθροΔ.Βραιμακης (Χαλκίδα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ