Το σίγουρο είναι ότι …λεφτά δεν υπάρχουν. Όχι μόνο στα ταμεία του ΣΕΓΑΣ, που έχει την κύρια ευθύνη των αγώνων της σεζόν, αλλά και των Δήμων, που έχουν δεσμευθεί ότι θα διοργανώσουν με δικό τους κόστος αγώνες της νέας σεζόν. Μπορεί την Τετάρτη (25/5) να διεξάγεται στην Έδεσσα το πρώτο εγχώριο Γκραν Πρι της χρονιάς, όμως δεν θα συμβεί το ίδιο και με την Καβάλα που ακολουθεί. Οι άνθρωποι του δήμου ενημέρωσαν την ομοσπονδία ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 8 Ιουνίου.

«Είναι αδύνατη φέτος η διεξαγωγή της διοργάνωσης για λόγους οικονομικούς αλλά και γιατί το γήπεδο έχει κατεστραμμένους διαδρόμους», αναφέρεται στην επιστολή που έφτασε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, από το Δήμο Καβάλας.

Το πρόβλημα όμως για τον ΣΕΓΑΣ, πέρα από το γεγονός ότι ακυρώνεται ένας αγώνας, έχει να κάνει και με την πρόκριση των 200 μ. Γυναικών, των 1.500 μ. Γυναικών και στη σφυροβολία των Ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

Το ευχάριστο για τον ΣΕΓΑΣ – τουλάχιστον για την ώρα – είναι ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα και με τους υπόλοιπους Δήμους που είναι να διοργανώσουν Γκραν Πρι.

Αγώνες όμως δεν ακυρώνει μόνο η Ελλάδα. Οπως ενημέρωσαν οι Ιταλοί, ματαιώθηκε η διεξαγωγή της Μεσογειακής συνάντησης στίβου εφήβων – νεανίδων η οποία επρόκειτο να γίνει 6-7 Αυγούστου, γιατί η Ιταλία που είχε οριστεί αδυνατούσε και δεν βρέθηκε άλλη χώρα να τη διοργανώσει.

Προηγούμενο άρθρο1οι Ιόνιοι αγώνες (Λευκάδα)
Επόμενο άρθροΈξι κύπριοι αθλητές στην Έδεσσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ