Μια ανασκόπηση με όσα είδαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε από τους Κύπριους αθλητές και αθλήτριες. Πολλοί αθλητές μας επέλεξαν διάφορες, σε εσωτερικό και εξωτερικό, ημερίδες για να βρίσκονται σε ετοιμότητα για όσα ακολουθούν. Ας μη ξεχνάμε ότι την προσεχή Κυριακή (10/02) είναι η ημερίδα στο ΣΕΦ που θα έχει έντονο Κυπριακό χρώμα, μια ημερίδα προπομπός για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου την Κυριακή (17/02).

  • Αρχίζοντας από τα έσω, πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν στην ημερίδα της Παρασκευής (01/02) που έγινε στο κλειστό του “Ευάγγελος Φλωράκη”, Ραμόνα Παπαϊωάννου και Ολίβια Φωτοπούλου στα 60μ. Η πρώτη προετοίμαζεται για το Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου, και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Επίσης, διπλός νικητής σε Μήκος και Τριπλούν, ήταν ο Γεώργιος Πούλλος. Παγκύπριο Ρεκόρ Παίδων ο Χρίστος Παντελίδης στο Μήκος με 5.90μ., και η Ναταλία Χριστοφή με 8.97. πέτυχε Παγκύπριο Ρεκόρ Κορασίδων στα 60μ. με εμπόδια! Μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.
    • Όσο αφορά την ημερίδα στον Ημερίδα Αγ.Κοσμά (2/2) είχαμε τον Χριστοφόρου με 8″59 στα 60μ. με εμπόδια. Η Ελευθερία Χριστοφή πέτυχε επίδοση 6,08μ. στο Μήκος, ενώ η Μαρία Αρίστοτελους είχε “πτήση” στα 3,60μ. στο επί κοντώ. Η Φλώρα Κάππα με 16,14μ. πέτυχε ένα μεγάλο ατομικό ρεκορ, και παράλληλα τη 2η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.
      • Ο Νίκανδρος Στυλιανού πέτυχε άλμα στα 5,20μ. στο επί κοντώ σε ημερίδα στην Θεσσαλονίκη.
        • Τέλος, η Στέλλα Χριστοφόρου, σε άλλη μια καλή παρουσία της στον κλειστό στίβο πέτυχε επίδοση 2ʼ10”30 στα 800μ., ενώ θα έχει αγώνα και την Παρασκευή που μας έρχεται.

Κωνσταντίνος Τιμινής (stivoscy.net)

Προηγούμενο άρθρο8ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος", Θεσ/νίκη, Κυρ.21/4/2013
Επόμενο άρθροΌρια Παγκοσμίου πρωταθλήματος Α/Γ (Μόσχα, 10-18/8/2013)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ