Έως τώρα τα έχει καταφέρει περίφημα κόντρα στον πήχη. Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Στεφανίδη θα έχει ένα έξτρα κίνητρο στον αγώνα της. Θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Jehn Suhr.
Το Σάββατο η “αργυρή” πρωταθλήτρια Ευρώπης θα δώσει το παρών στο Γκραν πρι της Βοστώνης. Εκεί όπου από τη μία έχει στόχο να βελτιώσει για άλλη μία φορά το ατομικό της ρεκόρ και από την άλλη να κάνει… δύσκολη τη ζωή της Suhr, που κέρδισε το επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και βέβαια είναι η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ σε κλειστό στίβο.
Ως τώρα η Στεφανίδη έχει αποδείξει ότι έχει δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία της, αφού έχει βελτιώσει δύο φορές το ατομικό της ρεκόρ μέσα στη σεζόν, ανεβάζοντάς το στα 4,61 μέτρα. Μάλιστα αυτές οι εμφανίσεις την έχουν κάνει ιδιαίτερα… απειλητική για την Αμερικανίδα αντίπαλό της, αφού και η IAAF στο δημοσίευμα για το μίτινγκ στην ιστοσελίδα της την αναφέρει ως εκείνη που θα κοντράρει την Suhr.
Ρούλα Βλασσοπούλου