
Έχει ήδη στο σπίτι της ένα αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο. Ονειρεύεται δίπλα του κάποτε να βάλει ένα Όσκαρ- η υποκριτική είναι η δεύτερη αγάπη της έπειτα από το στίβο. Αλλά παρόλα αυτά η Brigetta Barrett παραμένει ένα… κολεγιόπαιδο. Από αυτά που έκλεψαν την παράσταση την πρώτη ημέρα των σχετικών αγώνων των ΗΠΑ στο Fayetteville.
Η Barrett κέρδισε στο ύψος χάρη στο άλμα της στο 1,95 μ., αλλά παρότι εκείνη είχε το όνομα, υπήρχαν και κάποιοι πιο εντυπωσιακοί την πρώτη ημέρα.
Ο Marquis Denby για παράδειγμα. Ο 21χρονος, έκανε δύο άλματα πάνω από τα 8,20 μ. και με 8,28 μ.- την τρίτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο- κέρδισε στο μήκος. Διόλου άσχημα δεν τα πήγε πάντως ο Damar Forbes που ήταν δεύτερος με 8,21 μέτρα.
Γρήγορη και μάλιστα από νωρίς ήταν η Brianna Rollins, αφού σημείωσε 7.82 στον προκριματικό των 60 μ. εμπόδια. Μόνο η ίδια έχει τρέξει πιο γρήγορα φέτος στο αγώνισμα, αφού έχει σημειώσει 7.78. Την ταχύτητά τους από τον προκριματικό έδειξαν τόσο ο DʼAngelo Cherry στα 60 μ. (6.52) όσο και ο Deon Landore στα 400 μ. (45.36).
Ακόμη, τα 5,70 μ. πέρασε ο Andrew Irwin για να κερδίσει στο επί κοντώ, ενώ γρήγορες κούρσες έγιναν και στους τελικούς των 200 μ. με την Kimberlyn Duncan (22.58) και τον Ammer Webb (20.42) να κερδίζουν.





