Ειδικά πλάνα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 πρέπει να κάνει η ΙΑΑF. Γιατί πέρα από στάδια, προπονητήρια και ξενοδοχεία, θα χρειαστεί και ένας… παιδότοπος στο Πεκίνο για τις ανάγκες της διοργάνωσης.
Μία ακόμη σπουδαία αθλήτρια άφησε στην άκρη σκέψεις για μετάλλια και ρεκόρ και επικεντρώθηκε στη σημαντικότερη «διάκρισή» της. Η Meseret Defar περιμένει το πρώτο της παιδί, το οποίο θα… αφιχθεί τον Ιούνιο.
Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων δεν σκοπεύει να αποσυρθεί. Ήδη έχει ξεκαθαρίσει ότι στόχος της είναι να επανέλθει στη δράση το 2015, για να δώσει το παρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Δεν είναι η μόνη. Η Jessica Ennis και η Cristina Obergfoll, που επίσης πρόσφατα ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα, έχουν τον ίδιο στόχο. Μόλις φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τους επόμενους μήνες, θέλουν να επιστρέψουν στο στάδιο και τις προπονήσεις.