Το όνομα του/της “υφυπουργού αρμοδίου για θέματα Αθλητισμού”, που από το 1974 που συστάθηκε ήταν διαρκώς παρών, αυτη τη φορά έλειπε, και οι αρμοδιότητες του υφυπουργού Αθλητισμού θα μεταβιβαστούν στον/στην Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού.

Λογικα η γενική γραμματεία παραμένει στους κόλπους του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού όπου υπουργός ανέλαβε ο κος Γερουλάνος κα υφυπουργος η κα Γκερέκου.
ΓΓΑ αναμένεται να είναι ο πρωην καλαθοσφαιριστης κος Κώστας Παταβούκας (δεν ηταν στους εκλεγεντες) που δηλωσε «Η κατάργηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού είναι μία πολιτική απόφαση. Δεν μπορώ να πω εγώ κάτι παραπάνω. Από την στιγμή που έγινε αυτό θα πρέπει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να στελεχωθεί άμεσα έτσι ώστε να ξεκινήσει τη δουλειά και να κοιτάξει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό. Είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα πως πρέπει να στρωθούμε όλοι στη δουλειά».
Ενδεχεται όμως να είναι και η παλια πρωταθλητρια του ακοντισμού κα Σοφία Σακοράφα (ισχυρο σενάριο πριν τις εκλογές και για… υφυπουργός) αλλά συνηθως σε θέσεις γενικών γραμματέων δεν ειναι βουλευτές.

Προηγούμενο άρθροΣτο Rio de Janeiro οι Ο.Α.2016
Επόμενο άρθροChristophe Lemaitre: Έχασα όταν ασχολήθηκα με τους αντιπάλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ