Το διεθνές meeting αλμάτων της Καλλιθέας διεξήχθη την Τετάρτη 26/5 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίλτο Τεντόγλου.

-> Αποτελέσματα
-> Υπόλοιπα αγωνίσματα & photoz

Στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν στο μήκος, ο Μίλτος Τεντόγλου ξεκίνησε με ένα μεγάλο άκυρο άλμα και στην επόμενη του προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8,60μ., επίδοση που μάλλον δεν περίμενε στο συγκεκριμένο άλμα, δειχνοντας και κάπως απορημένος έως και σαστισμένος.

Η επίδοση αυτή πέρα από μεγάλο ατομικό ρεκόρ (είχε 8,32μ., καθώς και 8,38μ. στον κλειστό) είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση διαχρονικά μετά το πανελ.ρεκόρ των 8,66μ. του Τσάτουμα ενώ να σημειωθεί πως βάσει scoring tables είναι με 1269β. η 2η στην Ελλάδα γενικότερα και από όλα τα αγωνίσματα (1β. πιο κάτω είναι το πανελ.ρεκόρ του Γκατσούδη στον ακοντισμό)

Έγινε ο 3ος καλύτερος στην Ευρώπη όπου παραμένει κορυφαίος με 8,86μ. ο Emmiyan -που βρισκόταν στην Καλλιθέα και τον συνεχάρη αμέσως μετά το άλμα του- και 16ος στον κόσμο, πετυχαίνοντας και την καλύτερη φετινή επίδοση παγκοσμίως.

Ο Γρεβενιώτης αθλητής του Γιώργου Πομάσκι και του ΓΣ Κηφισιάς, που προέρχεται και από φάση αποκατάστασης καθώς είχε κάνει επέμβαση στο γόνατο, δεν επιχείρησε μετά άλλη προσπάθεια και θα συνεχίσει στα Χανιά, όπου μπορεί να έρθει και το πανελλήνιο ρεκόρ…

Προηγούμενο άρθροΔιεθνές meeting αλμάτων (Καλλιθέα) 26.5.2021
Επόμενο άρθροΚαλλιθέα: Μεγάλα άλματα, πολλά ατομικά – και όρια (+photoz)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ