Εύχομαι στο 99% των Ελλήνων αθλητών στίβου καλό ξεκίνημα στην σεζόν του ανοιχτού και στο υπόλοιπο 1%, καλή τύχη στο Σόποτ, στην Κωνσταντινούπολη ή όπου αλλού αγωνίζονται.

Πιστεύω ότι τώρα που τελείωσε ο κλειστός μπορεί να βγάλατε τα συμπεράσματά σας και να μείνατε ικανοποιημένοι ή απογοητευμένοι ή διψασμένοι για βελτίωση, και να έχετε εντοπίσει τα όποια λάθη κάνατε.

Όχι;

Λογικό. Δύσκολο να προλάβει κανείς με δύο αγώνες να καταλάβει τόσα πολλά πράγματα σε μια περίοδο σφηνάκι. Οι προπονητές σας σίγουρα ξέρουν καλύτερα, αλλά όπως και να έχει η περίοδος που μόλις τελείωσε ήταν αυτό που έλεγαν οι παλιοί και πρωτοκλασάτοι αθλητές πέρασμα από τον κλειστό και όχι στόχος. Απλά γιατί δεν γινόταν να είναι στόχος.

Θεωρώ βέβαια, τυχερούς όλους εμάς που είχαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στον κλειστό, τις λίγες έστω φορές, αφού αυτές οι ευκαιρίες ήταν προϊόν της καλής θέλησης κάποιων ανθρώπων. Τα πράγματα ήταν αστεία κακά, αλλά εννοείται θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα.

Μέσα σε όλο αυτό είναι πολύ χαρμόσυνες οι εμφανίσεις που έκαναν οι Κώστας, Λούης και Νικόλ, που βλέπουν μετάλλιο και μακάρι να τα καταφέρει έστω ένας (ή καλύτερα και οι τρείς). Έχουμε ανάγκη από τέτοια γεγονότα.

Δεν θα σας κουράσω περισσότερο. Καλή συνέχεια με τις προπονήσεις, να έχετε πίστη στον εαυτό σας, να κρατάτε τα θετικά σχόλια μόνο από όλο το περιβάλλον σας και τα αρνητικά να τα δέχεστε από τους προπονητές σας αποκλειστικά.
[/I][I]Κώστας Νακόπουλος
K

Προηγούμενο άρθροΗ… διπλή ζωή του Δουβαλίδη –Το πρωί στο θρανίο, το βράδυ διπλοβάρδια στο στάδιο
Επόμενο άρθροΜε 13άρι στους Βαλκανικούς –Αποστολή αυστηρά για λίγους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ