Το meeting της Βιέννης επέλεξαν να αγωνιστούν αρκετοί αθλητές των μεσαίων αποστάσεων, με τον Άλντο Κεραμά να κλείνει και αυτός εισιτήριο για Γλασκώβη.

Στο κλειστό “Ferry Dusika” που χρησιμοποιείται και ως ποδηλατοδρόμιο, ο 23χρονος Χρήστος Κοτίτσας έτρεξε σε 1.49.35 τα 800μ. και βρέθηκε κοντά στο όριο των 1.49.29 για το ευρωπαικό κλειστού.

Ο Κύπριος Χρήστος Δημητρίου που είχε ήδη το όριο από πέρυσι βάσει ΕΑΑ (με το παγκύπριο ρεκόρ 1.48.23) έκανε τώρα 1.48.79 – και ήταν 3ος στην κατάταξη.

Ο Άλντο Κεραμάς με 1.48.95 έκανε ατομικό ρεκόρ και το όριο για το Ευρωπαικό κλειστού, ενώ, καθώς αγωνίζεται με την Αλβανία έκανε και εθνικό ρεκόρ.
Ο Κεραμάς πάντως, που προπονείται με τον Δ.Πλατή, έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα, έχει διπλή υπηκοότητα, αγωνίζεται κανονικά σε ελληνικό σύλλογο -ΓΣ Ηλιούπολης- ενώ πέρυσι κέρδισε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στον ανοικτό. Η επίδοσή του τώρα τον κατατάσει σε 4η θέση διαχρονικά στην Ελλάδα στον κλειστό.

“Ήμουν στην τρίτη σειρά, ευτυχώς υπήρχε λαγός που μας πέρασε στα 52.5. Είχα πασαριστεί 2ος μετά και προσπαθούσα να κάνω αλλαγή στον 1ο. Στα 600μ κοιταω το χρονομετρο να κλεινει στα 1.20.0. Εκει λεω η κανεις τη κουρσα της ζωης σου ή …σφιγγεις. Τον κυνηγησα μεχρι το τελευταιο μετρο, καθε μετρο που πέρναγε ενιωθα οτι ειμαι κ πιο κοντά στο όριο. Όλο αυτό που έζησα ήταν πολύ έντονο, μαγικό..” μας είπε στο stivoz.gr.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου έτρεξε το 800αρι σε 2.08.58 στην πρώτη της φετινή κούρσα και θ αστοχεύσει στο όριο των 2.05.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η 17χρονη Έλλη Δεληγιάννη, που πέρυσι ξεχώριζε στα 400μ., καθώς έτρεξε σε 2.12.48 και δεν απέχει πολύ από το ρεκόρ κορασίδων που έχει με 2.11.31 η Μαρινάκου.

Στα 400μ. ο Σταύρος Σπύρου έκανε παγκύπριο ρεκόρ εφήβων με 49.64.

Στο 1500αρι, με το οποίο άνοιξε το αγωνιστικό πρόγραμμα, ο Νίκος Σάκης έτρεξε σε 3.56.67.

-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό


Προηγούμενο άρθροΌριο ο Μπανιώτης και ισοφάριση ρεκόρ Νεανίδων η Mahuchikh στο Hustopece
Επόμενο άρθροΒοστώνη: Δεύτερη η Στεφανίδη, στην αυλαία του World indoor tour

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ