Κάτι φαίνεται πως έχει το 2014 και εμπνέει τους αθλητές προκειμένου να αποτελέσει μία χρονιά… πειραμάτων. Δεν είναι μόνο ο Κώστας Δουβαλίδης που πήρε τη μεγάλη απόφαση και την επόμενη χρονιά θα δοκιμάσει στα 400 μ. εμπ. εκπληρώνοντας μία επιθυμία χρόνων για όσους τον παρακολουθούσαν εδώ και καιρό. Και στο εξωτερικό αρκετοί είναι εκείνοι που ετοιμάζονται για το σχετικό πείραμα.

Μετά από τον Ashton Eaton-ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ρέκορντμαν του δεκάθλου θα δοκιμάσει την τύχη του στα 400 μ. εμπόδια- τα δικά τους διαφορετικά πλάνα ανακοίνωσαν και δύο άλτες.

Ο Christian Taylor φιλοδοξεί να αποδείξει πως είναι ταλέντο και στα 400 μέτρα. Ο Ολυμπιονίκης του τριπλούν, που βέβαια έχει τρέξει στο παρελθόν την απόσταση, έχει προσθέσει μερικές κούρσες στο αγωνιστικό του πλάνο. Αρχικός στόχος του να βελτιώσει το 45.34 που αποτελεί το ατομικό του ρεκόρ από το 2009.

Δοκιμές θα κάνει και ο Greg Rutherford. Ο Ολυμπιονίκης του μήκους σκέφτεται να καθίσει σε βατήρα το 2014, για μερικές κούρσες 100 μέτρων. Ο Βρετανός άλτης είναι βέβαια αρκετά γρήγορος- το ρεκόρ του είναι 10.26 από το 2010- και μάλιστα φιλοδοξεί να μπει στην ομάδα των 4Χ100 μ. για τους αγώνες Κοινοπολιτείας, όπου βέβαια θα πάρει μέρος και στο μήκος.

«Γιατί να μην το κάνω αν καταφέρω να τρέξω αρκετά γρήγορα; Από την άλλη, αν δεν τα καταφέρω, τουλάχιστον αυτή η προπόνηση θα με βοηθήσει στο μήκος, οπότε μόνο κέρδος θα έχω», εξήγησε ο άλτης που ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού.

Προηγούμενο άρθροΟι ομάδες του χειμώνα –Όρια και προϋποθέσεις για Παγκόσμιο και Βαλκανικά πρωταθλήματα
Επόμενο άρθροΠρωθυπουργική παρέμβαση ζητά ο ΣΕΓΑΣ για να «σωθεί» η επιχορήγηση του 2014

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ