Η αυλαία του κλειστού στίβου φέρνει και το… ταμείο για τους αθλητές. Στην ομοσπονδία την Τετάρτη θα γίνουν οι πρώτες κρίσεις, αφού πλέον- όπως έχει ανακοινωθεί από το φθινόπωρο- ανακατατάξεις θα γίνονται στο σχεδιασμό και κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Κώστας Παναγόπουλος έχει ζητήσει από τον αρχιπροπονητή, Δημήτρη Ευαγγελόπουλο, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού να φέρουν τις προτάσεις τους για τα άτομα που μπορούν να ανέβουν ή και να κατέβουν κατηγορία στο σχεδιασμό, έπειτα από τα πρώτα δεδομένα της χρονιάς.

Τα προηγούμενα χρόνια γινόταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς απευθείας ένταξη στο σχεδιασμό για άτομα που ήταν εκτός της ομπρέλας του ΣΕΓΑΣ, μόλις κέρδιζαν αυτό το δικαίωμα με κάποια εμφάνιση, δίχως να χρειάζεται να περιμένουν έως το φθινόπωρο που βγαίνουν κάθε χρόνο οι κατηγορίες. Πλέον όμως θα υπάρχουν και «υποβιβασμοί» από τη μία στην άλλη κατηγορία, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Η διαδικασία όμως δεν θα γίνει μόνο γιατί το ορίζουν οι κανονισμοί του σχεδιασμού, αλλά και επειδή η διοίκηση θέλει να έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για τα έξοδα των επόμενων μηνών και για το κομμάτι του υψηλού αθλητισμού, ιδιαίτερα από τη στιγμή που καλείται να τα βγάλει… πέρα με περίπου 4,7 εκατ. ευρώ, που αποτελούν το άθροισμα της κρατικής επιχορήγησης και των χορηγιών που έχει εξασφαλίσει ο ΣΕΓΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΤα μάτια της Αναγνωστοπούλου βλέπουν 60άρια
Επόμενο άρθροΗ βαδίστρια της αποκέντρωσης. Από την Αριδαία η Ζαπουνίδου επιστρέφει στις μεγάλες διοργανώσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ