Αναχωρεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου η αποστολή της ομάδας του στίβου για το Νέο Δελχί για να συμμετάσχει στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες. Η αποστολή είναι 14μελής μια και ο αργυρός Παγκοσμιονίκης του ύψους Κυριάκο Ιωάννου δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος για λόγους προσωπικούς. Αρχηγός της αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕΑΣ Γιώργος Μιτσίδης ο οποίος δήλωσε:

ʽʼ Η αποστολή αποτελείται από τους καλύτερους αθλητές/τριες και μεταβαίνουμε στο Νέο Δελχί με συγκρατημένη αισιοδοξία. Από την αποστολή θʼ απουσιάσει ο Κυριάκος Ιωάννου λόγω προσωπικού προβλήματος. Όμως οι υπόλοιποί αθλητές είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πλασαριστούν στους τελικούς και να διεκδικήσουν θέση στην εξάδα. Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί και από τις συμμετοχές των άλλων χωρών. Αν η Αρτυματά είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μπορεί και να διεκδικήσει μετάλλιο στα 200μ. Αυτό φάνηκε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Όλοι θα προσπαθήσουν να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο την Κύπροʼʼ κατέληξε ο κ. Μιτσίδης.

Η αποστολή αποτελείται από τους :

Ελένη Αρτυματά 100 και 200μ.
Παναγιώτη Ιωάννου 100μ.
Πέτρο Μιτσίδη Σφαιροβολία, δισκοβολία
Αλεξάνδρα Τσιήσιου Ακόντιο
Μαριάννα Ζαχαριάδη Επί κοντώ
Δήμητρα Αραχωβίτη 100 εμπόδια
Γεώργιο Αρέστη Σφαιροβολία
Απόστολο Παρέλλη Δισκοβολία
Πέτρο Σοφιανό Σφυροβολία
Σκεύη Θεοδώρου Σφυροβολία
Αλέξανδρο Σταυρίδη 110 εμπόδια
Ορέστη Αντωνιάδη Δισκοβολία
Νίκανδρο Στυλιανού Επί κοντώ
Ζαχαρία Άρνος Μήκος. Τριπλούν

Η πιο μεγάλη επιτυχία της Κύπρου στον στίβο ήταν το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε το 1990 ο Μάριος Χατζηανδρέου στο τριπλούν με 16,95μ.

απο ΚΟΕΑΣ

Δείτε για την ιστορια των Κοινοπολιτειακών: http://www.stivoz.gr/?page_id=19516

Προηγούμενο άρθρο15μελής αλλά χωρίς τον Κ.Ιωάννου στους Κοινοπολιτειακούς η Κύπρος
Επόμενο άρθροΡούλα Στρατάκη – αποχώρηση από την ενεργό δράση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ