Κάτι παραπάνω από αυτά που περίμενε ο ΣΕΓΑΣ θα είναι τελικά τα χρήματα της επιπλέον επιχορήγησης που θα δοθούν στις ομοσπονδίες. Παρόλα αυτά, μία «τρύπα» παραμένει στα οικονομικά.

Συγκεκριμένα, με βάση την απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο ΣΕΓΑΣ θα πάρει ακόμη 1.412.000 ευρώ ως πρόσθετη τακτική επιχορήγηση.

Το ποσό είναι λίγο πάνω από αυτό που περίμεναν στην ομοσπονδία του στίβου, αλλά ακόμη αρκετά κάτω από την περσινή επιχορήγηση. Συγκεκριμένα, υπολείπονται άλλα 700.000 ευρώ για να φτάσει ο ΣΕΓΑΣ τα όσα πήρε πέρυσι.

Βέβαια, από την άλλη, με δεδομένο ότι στο ταμείο της ομοσπονδίας θα μπουν- έστω και λίγα- παραπάνω χρήματα από αυτά που αναμένονταν, το εύλογο ερώτημα είναι αν θα ακυρωθούν κάποιες από τις μειώσεις που έχουν εξαγγελθεί. Για παράδειγμα, εκείνες που θα γίνουν στους ομοσπονδιακούς προπονητές. Όχι βέβαια πως οι τεχνικοί θα… σωθούν αν δεν τους κοπούν αυτά τα χρήματα- άλλωστε κατά γενική ομολογία οι απολαβές τους σχεδόν θίγουν την αξιοπρέπεια ενός ομοσπονδιακού προπονητή- αλλά είναι ζήτημα ηθικής τάξεως, καθώς οι συγκεκριμένοι έχουν υποστεί τις περισσότερες μειώσεις.

Προηγούμενο άρθροΚαι ένα ταξίδι δώρο -Ο Σταματόγιαννης έκανε πρεμιέρα και… έφυγε για Eυρωπαϊκό
Επόμενο άρθροΜπάχαλο στα αμερικανικά σπριντ –Ο Drummond μηνύει τον Gay γιατί τον εμπλέκει στα θετικά δείγματά του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ