Μπορεί το Σάββατο να γίνονται τα Παπαφλέσσεια, αλλά οι αθλητές της ημιαντοχής έχουν προτιμήσει το Βέλγιο και το meeting στο Putbosstadion του Oordegem (όπου θα ακολουθήσει και 2ος αγώνας μια βδομάδα μετά για το Flanders cup).
-> Live αποτελέσματα

Εκεί θα και ο Ανδρέας Δημητράκης που επιστρέφει από τις ΗΠΑ ενώ από την προετοιμασία στα Πυρηναία και το Font Romeu των 1890μ. υψόμετρο, θα μεταβεί εκεί το γκρουπ του Παπαχρήστου. Θα είναι επίσης αρκετοί από τα γκρουπ του Μ.Αναγνώστου και του Κύπριου Σπ.Σπύρου, ενώ ακόμα εχουν δηλώσει συμμετοχή και άλλοι αθλητές από Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.
Στο επικοντώ είναι και ο Κύπριος πρωταθλητής Νίκανδρος Στυλιανού.

Ο Ανδρέας Δημητράκης που είναι δηλωμένος και για την επόμενη εβδομάδα, με τον Κώστα Νακόπουλο που προγραμματίζει να κάνει και 800μ. την επόμενη εβδομάδα, ξεχωρίζουν στα 1500μ όπου θα είναι και ο Βασιλείου -καθώς και ο Μηλιαρας που έχει το όριο στους παίδες. Ο Κύπριο(-Μαροκινός) Χατήρι που έτρεξε προ ημερών 3.42.47 θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Στο αγώνισμα των γυναικών είναι η Αναστασία Μαρινάκου – και η κορασίδα Ιωάννα Τριανταφυλλη.
Στα 800μ. θα λάβουν μέρος η Έλενα Φιλάνδρα και η Γιαννοπούλου ενώ θα είναι και η Κύπρια Ναταλία Ευαγγελίδου που επιδιώκει το όριο για Ριο.
Στα 800μ. των ανδρών υπάρχει το πολύ καλό Κυπριακό δίδυμο των Μιχαηλά, Δημητρίου, οι Μούτσο και Κεραμάς που τρέχουν για την Αλβανία και οι Στεργίου, Βασιλάκης, Μποζοιδης.

Στα 200μ. είναι δηλωμενος ο Γιάννης Δουλγέρης και ο Αναστασίου.
Από την Κύπρο έχουν δηλωθεί και ο Νικόλας Φράγκου στα στηπλ και επίσης ο Ηλιας σε 800μ και 1500μ., ο Τιμινής στα 1500μ.

-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Προηγούμενο άρθροΤα Παπαφλέσσεια το Σάββατο 28/5 στην Καλαμάτα με Τσάκωνα, Μπελιμπασάκη – την ίδια ημέρα τα Ηράκλεια
Επόμενο άρθροΚατώτερο των προσδοκιών το meeting στο Dakar

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ