Θέλει να μιλήσει. Να πει πολλά. Αλλά προτιμά να το κάνει με ρυθμό. Για αυτό και μπήκε ξανά στο στούντιο.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Teddy Tamgho λατρεύει τη ραπ και ίσως να είναι διχασμένος ανάμεσα στην καριέρα που θα ήθελε να κάνει στην μουσική και σε αυτή που κάνει στον πρωταθλητισμό. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του τριπλούν βρίσκει πάντως τρόπο να τα συνδυάζει και τα δύο, όπως έκανε τώρα, κυκλοφορώντας το νέο του τραγούδι.

Τίτλος «Champion» και στο single που ερμηνεύει με τον επίσης ράπερ Mafia K1fry ο Tamgho εξιστορεί όλες τις περιπέτειες που έχει περάσει, με σοβαρούς τραυματισμούς, επεμβάσεις και τιμωρίες. Από μία τέτοια επέστρεψε μόλις, αφού το Σάββατο αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και αμέσως μετά κυκλοφόρησε και το νέο του τραγούδι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tamgho δοκιμάζει τις δυνάμεις του στη ραπ. Από τα πειράματα με συναθλητές σε προπονητικά καμπ, τα οποία ανέβαζαν στο διαδίκτυο, προχώρησε σε κανονική ερμηνεία την πρώτη φορά που ήθελε να τα πει… μαζεμένα. Ήταν το 2011, όταν η γαλλική ομοσπονδία τον τιμώρησε με έξι μήνες αποκλεισμό και άλλους τόσους αναστολή, γιατί κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε μία άλλη αθλήτρια, σε προπονητήριο. Τότε ο Tamgho στο τραγούδι του εξιστορούσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, αλλά τα έβαζε και με τους δημοσιογράφους.

Ρούλα Βλασσοπούλου

Διαβάστε ακόμη

Ο Tamgho επανήλθε στη δράση, για μία ακόμη φορά!

Προηγούμενο άρθροΟ Tamgho επανήλθε στη δράση, για μία ακόμη φορά!
Επόμενο άρθροΟ πρόεδρος ομοσπονδίας που είναι… ντοπέ και τα βάζει με την ΙΑΑF

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ