Αποκλειστικά θηλυκό άρωμα έχει η ελληνική ομάδα για την Πανεπιστημιάδα. Για το Καζάν αναχωρούν την Παρασκευή τρεις αθλήτριες, η Στέλλα Λεδάκη, η Δέσποινα Ζαπουνίδου και η Τόνια Στεργίου.

Οι δύο πρώτες έχουν πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την Λεδάκη να έχει περάσει τα 4,50 μ. (χαμηλό), αλλά να φλερτάρει ανοιχτά με τα 4,60 μ., που είναι το υψηλό όριο. Η Ζαπουνίδου από την άλλη, που έχει το όριο από πέρυσι, έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμού φέτος.

Ανάλογα εμπόδια είχε και η Στεργίου, που όμως ελπίζει πως επί ρωσικού εδάφους θα βγάλει το «εισιτήριο» για να επιστρέψει στη χώρα τον Αύγουστο, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η Στεργίου ήδη έδειξε σημάδια επανόδου στους Μεσογειακούς αγώνες, όπου πέρασε το 1,90 μ. και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. «Επρεπε να είχα κάνει εκεί το 1,92 μ., όχι μόνο γιατί είναι το όριο για τη Μόσχα, αλλά επειδή θα ήταν ένα άλμα που θα αντιπροσώπευε την κατάστασή μου, χωρίς να αποτελεί υπέρβαση», είπε η αθλήτρια που ελπίζει να… τακτοποιήσει το ζήτημα στο Καζάν όπου οι αγώνες αρχίζουν το Σάββατο.

Δείτε στο ημερολόγιο πότε αγωνίζονται: www.stivoz.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=1499&day=2013-7-7&c=1

Προηγούμενο άρθροΠαριζιάνικο «δώρο» για τον Τσάτουμα
Επόμενο άρθρο«Ανάσανε» ο Τσάκωνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ