Η Ολυμπία Καραγιάννη
Η Ολυμπία Καραγιάννη

Η μια από τις 3 Ελληνίδες που αγωνίστηκαν το πρωί της Β ημέρας θα συνεχίσει στη διοργάνωση.

-> αποτελέσματα : ελληνικές συμμετοχές & νικητές αγωνισμάτων

Η Ολυμπία Καραγιάννη στην 4η και τελευταία προκριματική σειρά των 400μ. εμπ. τερμάτισε 5η σε 59.35 και πήρε την πρόκριση βάσει επίδοσης (έκλεισε στα 59.58) για τους αυριανούς ημιτελικούς.

Στη σφαιροβολία όπου έριξαν 19 γυναίκες, η Σοφία Καϊσίδου είχε καλύτερη βολή στα 15,06μ. και κατετάγη 13η, με την πρόκριση να κλείνει 10 εκατοστά πιο πάνω, ενώ 6 έκαναν το όριο των 16μ. και οι 3 καλύτερες ήταν οι Γερμανίδες.

Η Σοφία Καϊσίδου
Η Σοφία Καϊσίδου

Στον προκριματικό του ύψους η Δέσποινα Μαλταμπέ πέρασε με την τρίτη το αρχικό ύψος των 1,68μ. και δεν τα κατάφερε στα 1,73μ. στη συνέχεια. Στον τελικό θα είναι 13 αθλήτριες που πέρασαν τα 1,78μ., με Levchenko, Taranda, Lake μεταξύ αυτών.

Μετά τα 110μ. εμπόδια ο Κύπριος Τάσος Βασιλείου αγωνίστηκε και στα 400μ. εμπόδια όπου σημείωσε 55.74.

-> ειδική σελίδα Gavle2019

Το απόγευμα στις 17:30 είναι ο τελικός του μήκους όπου ο Μίλτος Τεντόγλου έχει μακράν την καλύτερη επίδοση.
Στις 20:00 είναι ο τελικός της σφαιροβολίας όπου μετέχει ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ενώ ξεχωρίζει ο Konrad Bukowiecki.

Πριν υπάρχει και κυπριακή συμμετοχή, με την Καλλιόπη Κουντούρη στον προκριματικό των 400μ. Τρέχει στον εξωτερικό διάδρομο της 2ης από τις 3 σειρές.

Στο τέλος του προγράμματος στις 20:52 γίνονται τα 10.000μ. γυναικών όπου μετέχει και η Ρία Μιχαλά, η μοναδική που ήταν και στο προηγούμενο Ευρωπαικό από ελληνικής πλευράς. Η Γερμανίδα Alina Reh προβάλλει ως φαβορί στην κούρσα.

Τελικοί υπάρχουν στο πρόγραμμα και για τα 100μ. και τα ψηλά εμπόδια -όπου είναι και η Herman, καθώς και τη σφύρα γυναικών με τη Ρωσίδα/“ανεξάρτητη” Palkina και το δίσκο γυναικών με τη Μολδαβή Emilianov, ενώ ολοκληρώνεται βέβαια το 7θλο, με Weissenberg-Maudens-Ruckstuhl να προηγούνται.

-> Όλα για τη διοργάνωση

Προηγούμενο άρθροMonaco: Η Rojas το τριπλούν, 8η η Παπαχρήστου
Επόμενο άρθροGaevle: Χρυσό μετάλλιο ο Μίλτος Τεντόγλου (+video άλμα & απονομή)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ