Το PSD Bank meeting του Duesseldorf γίνεται την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ξεκινάει στις 19:30 ώρα Ελλάδος με το επικοντώ και τον Κώστα Φιλιππίδη στον 4ο αγώνα του φέτος, με καλύτερο στα 5,77μ. Στο αγώνισμα ξεχωρίζουν οι δύο κορυφαίοι φέτος, ο Καναδός Shawn Barber που έχει ξεπεράσει τα 6μ. και ο Γερμανός Raphael Holzdeppe με 5,84μ.

Στις 20:05 γίνονται τα 60μ. εμπόδια όπου θα αγωνιστεί ο Κώστας Δουβαλίδης στον πρώτο του φετινό αγώνα, με τον Orlando Ortega -που πλέον πολιτογραφήθηκε Ισπανός μαζί με τον Sotomayor- και τους Γάλλους Darien, Bascou μεταξύ άλλων.

Στα 60μ. που ο τελικός τους θα κλείσει το πρόγραμμα λίγο πριν τις 22:00, θα είναι ο 40 ετών φέτος Kim Collins και ο Julian Reus που πρόσφατα έκανε την κορυφαία επίδοση φέτος ισοφαρίζοντας το ρεκόρ Γερμανίας με 6.53. Ακόμη, ξεχωρίζουν οι M.Rodgers, Ch.Marina και Η.Bruitjies.

Στις γυναίκες τα μάτια θα είναι στραμμένα στην Ewa Swoboda από την Πολωνία που πριν λίγες μέρες πέτυχε ρεκόρ Ευρώπης νεανίδων με 7.13. Στα εμπόδια θα αγωνιστoύν οι Ali και Talay.
H 2η και 3η του παγκοσμίου πρωταθλήματος, Proctor και Spanovic, θα αναμετρηθούν στο μήκος.

Στα 800μ. αναμένεται καλή κούρσα με τον Πολωνό αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή Adam Kszczot και τους Bosse και Α.Kipketer. Στα 1500μ. θα είναι ο S.Kiplagat και στα 3000μ. οι Ndiku,Soi,Coech και ο Alamirew.

Εδώ θα βρείτε -> Live αποτελέσματα

Φιλιππίδης και Δουβαλίδης θα συνεχίσουν μάλιστα τους αγώνες 2 ημέρες μετά στο Perdo’s Cup στο Lodz της Πολωνίας, όπου ξεχωρίζει η συμμετοχή του Mutaz Essa Barshim.
Επίσης, ο Κώστας Μπανιώτης θα αγωνιστεί ενδιάμεσα, στις 4/2 στον αγώνα ύψους στη Banska Bystrica.

-> Παρουσίες Ελλήνων στο εξωτερικό

Στις 6/2 στην Καρλσρούη γίνεται το 1ο από 4 μεγάλα meetings της IAAF που συγκροτούν τη σειρά World Indoor Tour (δείτε->εδώ)

Προηγούμενο άρθροΡεκόρ συμμετοχών και διαδρομής στα 27α Κυριακίδεια (+photoz)
Επόμενο άρθροΞανά Άγιο Κοσμά -με Τσάκωνα, Γάτου- και ακόμα 3 ημερίδες το Σ/Κ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ