Έμεινε… μετεξεταστέος περίπου την εποχή που ανοίγουν τα σχολεία. Η πορεία του Δημήτρη Κυτέα λοιπόν ακολουθεί πιστά εκείνη των μαθητών. Ο ΣΕΓΑΣ του έβγαλε έλεγχο τριμήνου. Και με την επισήμανση… διαγωγή κοσμιωτάτη ο τεχνικός προβιβάστηκε ξανά στους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, στη συνεδρίασή του την Τετάρτη το ΔΣ της ομοσπονδίας επανέφερε τον άνθρωπο που γυμνάζει τον Κώστα Φιλιππίδη στις τάξεις των προπονητών που εντάσσονται στο σχεδιασμό.

Αν και όταν στις «κρίσεις» του φθινοπώρου έμεινε εκτός δεν υπήρχε σχετική ανακοίνωση που να εξηγεί με στοιχεία την απόφαση, αυτή τη φορά η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έκρινε πως κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο προκειμένου να δικαιολογηθεί η τόσο σύντομη επαναφορά του.

«Η άψογη συνεργασία του Δημήτρη Κυτέα με το επιτελείο των εθνικών προπονητών και η λειτουργία του στο πλαίσιο του νέου αθλητικού σχεδιασμού της ομοσπονδίας, μας οδήγησε στην απόφαση της ένταξης του στους ομοσπονδιακούς προπονητές», δήλωσε ο Κώστας Παναγόπουλος μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ, σε μία προσπάθεια να εξηγήσει γιατί πριν από περίπου τρεις μήνες ο Κυτέας δεν τους… έκανε, αλλά τώρα τους κάνει.

Τι έκανε λοιπόν το τελευταίο τρίμηνο ο προπονητής που του έδωσε ξανά το χαρακτηρισμό «καλό παιδί»; Υπέβαλλε στο τεχνικό επιτελείο το σχεδιασμό του για την επόμενη χρονιά, δήλωσε εγκαίρως όλους τους αγώνες του, συνέχισε να γυμνάζει τους αθλητές του και οργάνωσε και πραγματοποίησε προετοιμασία τους στο εξωτερικό. Ό,τι δηλαδή έκανε πάντα. Προφανώς βέβαια, δεν ήταν σε αυτούς τους τομείς η συμπεριφορά του που είχε ενοχλήσει τον ΣΕΓΑΣ και είχαν οδηγήσει την ομοσπονδία να τον αποκλείσει από τους ομοσπονδιακούς, αλλά η καλή συμπεριφορά του στους ίδιους τομείς ήταν αρκετή για να επανέλθει στις τάξεις των προπονητών της ομοσπονδίας.

«Είχαμε από την πρώτη στιγμή ανακοινώσει ότι η συνεργασία και το πνεύμα ομαδικότητας αποτελούν καθοριστικές προϋποθέσεις για την επιλογή των ομοσπονδιακών συνεργατών του ΣΕΓΑΣ. Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι γιατί όπως φαίνεται οι προπονητές μας συνειδητοποιούν την αναγκαιότητα της συνεργασίας αυτής και λειτουργούν σε αυτό το πλαίσιο», είπε ακόμη ο Κώστας Παναγόπουλος, κλείνοντας αυτή την παρένθεση στη συνεργασία του Κυτέα με την ομοσπονδία την οποία, με βάση την εξέλιξη, κανείς τελικά δεν κατάλαβε γιατί έγινε.

Προηγούμενο άρθροΠιο αυστηρά τα όρια για το Παγκόσμιο Ε/Ν- Δύσκολη υπόθεση το Γιουτζίν
Επόμενο άρθροΙβάν ο… ιπτάμενος! Πέρασε τα 2,41 μ. ο Ukhov (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ