Η αγωνιστική δραστηριότητα στον κλειστό στίβο είχε ήδη στο κλειστό του Αγίου Κοσμά μια ημερίδα για ΠΠ/ΠΚ και μίνι, ενώ το Σάββατο 13 Ιανουαρίου το πρωί έχει εκ νέου αγωνίσματα για τις κατηγορίες αυτές και το απόγευμα ξεκινάει η δράση και για τις μεγαλύτερες κατηγορίες.
-> Ημερίδα 13/1 (Αγ.Κοσμάς)

Ανάλογη ημερίδα θα ακολουθήσει μια εβδομάδα μετά, στις 20/1. Τότε θα γίνει και η πρώτη ημερίδα στη Θεσσαλονίκη (->πρόγραμμα)
Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου θα γίνει η μια και μοναδική ημερίδα στο ΣΕΦ
-> Κεντρική ημερίδα (ΣΕΦ)

Εκεί αναμένεται να λάβει μέρος και η πλειονότητα των αθλητών που θα κάνουν κλειστό στίβο φέτος, ενώ αρκετές θα είναι και οι παρουσίες σε meeting του εξωτερικού (όπως και σε πανεπιστημιακούς αγώνες -που ήδη έχουν ξεκινήσει- στις ΗΠΑ για όσους φοιτούν εκεί)
-> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει οριστεί για τις 10.11./2 στο ΣΕΦ (->infos)

-> Καλεντάρι 2018

Την Κυριακή 14/1 στον Σχινιά διεξάγεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα 50χλμ βάδην (& χειμερινοί αγώνες) που θα έχει το αγώνισμα και για γυναίκες και θα είναι αγώνας επίτευξης ορίων (4:04 & 4:35) για συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο.
-> Πανελ.πρ.50χλμ

Επίσης την Κυριακή 14/1 γίνεται το περιφερειακό ανωμάλου δρόμου για Αθήνα & Πειραιά, παράλληλα με τον αγώνα Κοτζιά στη Ν.Σμύρνη (->πρόγραμμα).

Προηγούμενο άρθροΜε καμπ για τα σπριντ στις μικρές κατηγορίες ξεκίνησε το 2018
Επόμενο άρθροΚλειστός στίβος – μέρος Α’ – ΣΕΦ & Παιανία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ