Η μοίρα έχει βαλθεί να ανανεώσει όλους τους παγκόσμιους πρωταθλητές αυτό το καλοκαίρι. Έπειτα λοιπόν από τα 800 μ. και στα 100 μ. θα μείνει… ανυπεράσπιστος ο τίτλος στη Μόσχα.

Όπως είχε αρχίσει να φαίνεται τον τελευταίο καιρό, ο Υohan Blake οριστικά χάνει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του σπρίντερ, Cubie Seegobin, οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση έπειτα από επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

«Έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα, αλλά ο τραυματισμός τον Απρίλιο τον εμπόδισε να προπονηθεί στο επίπεδο που απαιτείται για τις επιδόσεις του επιπέδου του», εξήγησε ο μάνατζερ.

Ο Blake είχε εγκαταλείψει κουτσαίνοντας μία κούρσα τον Απρίλιο, επανήλθε τον Ιούνιο σημειώνοντας το μέτριο για τα δεδομένα του 20.72 στα 200 μ., ενώ στη συνέχεια είχε επιλέξει να μην αγωνιστεί στα τράιαλς της Τζαμάικα- ως παγκόσμιος πρωταθλητής είχε εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα- προκειμένου να προλάβει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο ανταγωνισμός λοιπόν για τον Usain Bolt… ξεκληρίζεται σταδιακά. Ο Usain Bolt δεν θα έχει κόντρα του στη Μόσχα ούτε τον Βlake, ούτε τον Τyson Gay– τους δεύτερους ταχύτερους όλων των εποχών- εξαιτίας των περιπετειών του δεύτερου με το ντόπινγκ.

Προηγούμενο άρθροΧρυσό και ρεκόρ η Ανδρέου στα 100μ
Επόμενο άρθροΕτοιμοι για όλα Εφηβοι/ Νεάνιδες, αρχίζει η «μάχη» του Ευρωπαϊκού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ