Το Khalifa Stadium είναι υπερσύγχρονο, τα εφέ ιδίως στις παρουσιάσεις εντυπωσιακά, όμως το Στάδιο είναι απελπιστικά άδειο. Όταν η εικόνα γίνεται και πιο ευρεία, προκαλεί απογοήτευση. Οι αθλητές κάνουν γύρο θριάμβου με το μεγαλύτερο μέρος του σε άδεια καθίσματα.

Ο Kevin Mayer λέει πως όλοι βλέπουν πως πρόκειται για μια καταστροφή, γι αυτό που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.
H Shelly-Ann Fraser-Pryce συμφώνησε για το άδειο στάδιο προσπερνώντας το και στάθηκε στο ότι τα 2 σημαντικά της πρόσωπα ήταν εκεί.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, κατά το Athletics Weekly ανέφερε πως ήταν το μικρότερο κοινό όπου έχει αγωνιστεί, συμπεριλαμβανομένων και των πανελληνίων πρωταθλημάτων, ότι ήταν απογοητευτικό και πως ήταν για να φέρουν το άθλημα σε νέες περιοχές όπως η Μέση Ανατολή.

Ο Seb Coe είχε επιμείνει πως η διοργάνωση στο Κατάρ θα βοηθήσει το στίβο στην εξάπλωσή του και σε νέες περιοχές.

Οι διοργανωτές αρχικά ανέφεραν πως υπήρχε ενδιαφέρον από όλον τον κόσμο για τα εισιτήρια, τα οποία ξεκινούν και από λογικές τιμές κάτω των 15€.
Τελικά όπως αναφέρεται έψαχναν ξένους εργαζόμενους και παιδιά για να γεμίζουν θέσεις, κάτι πάντως που αρνήθηκαν άτομα από τη διοργάνωση.

Η αλλαγή, τον τελευταίο καιρό, της πολιτικής κατάστασης και συνθηκών -και αδυναμία βίζας- δεν έφερε τον επιθυμητό αριθμό θεατών από κατοίκους κοντινών χωρών της Μέσης Ανατολής, υποστηρίζουν επίσης στο Κατάρ.

Για 50.000 πωλήσεις εισιτηρίων συνολικά γίνονται αναφορές, ούτε όσο μιας ημέρας στο Λονδίνο που είχαν ξεπεράσει τις 650.000 και το 2009 στο Βερολίνο τις 400.000.

Πηγαίνοντας πιο πίσω, στο Αθήνα 1997 είχε γίνει θέμα με την εικόνα του ΟΑΚΑ τις 2 πρώτες ημέρες και από τον τότε πρόεδρο της IAAF Primo Nebiolo. Τελικά με τον έναν ή άλλον τρόπο το Στάδιο τότε γέμισε, παρά τη δύσκολη χρονική περίοδο.

Προηγούμενο άρθροΤο χαμόγελο της Κατερίνας είναι μεταδοτικό!
Επόμενο άρθροΜπεκιάρεια (Σέρρες) 28.9.2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ