Η αρχή έγινε με τον Μιχάλη Αναστασάκη. Τώρα που πήρε… φόρα όμως ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, αρχίζει να δημιουργεί κανονικό γκρουπ.

Ο έως το περασμένο καλοκαίρι πρωταθλητής της σφυροβολίας από αυτό το φθινόπωρο περνά… απέναντι, καθώς ξεκινά πλέον την ενασχόλησή του με την προπονητική, έχοντας την απόλυτη συμπαράσταση του ΣΕΓΑΣ καθώς τον συμπεριέλαβε στους συνεργάτες ομοσπονδιακούς τεχνικούς.
Αρχικά ο Παπαδημητρίου συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Μιχάλη Αναστασάκη, τον πρωταθλητή εφήβων της σφυροβολίας που φέτος τα… έβαλε με το πανελλήνιο ρεκόρ. Η ομοσπονδία όμως αποφάσισε να εμπιστευτεί στα χέρια του και τον Γιώργο Τρέμμο. Ο δισκοβόλος τη σεζόν που πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αθήνα υπό τις τεχνικές οδηγίες του Χρήστου Παπαδόπουλου. Ο τελευταίος όμως, αν και επελέγη από το ΣΕΓΑΣ ως συνεργάτης ομοσπονδιακός, ενημέρωσε τον Κώστα Παναγόπουλο πως δεν τον ενδιαφέρει η πρόταση.

Ετσι η τύχη του Τρέμμου πέρασε στα χέρια του Παπαδημητρίου. Τόσο ο δισκοβόλος, όσο και ο Αναστασάκης θα είναι από τους πρώτους ενοίκους των νέων ξενώνων στο ΟΑΚΑ που είναι πλέον πλήρως λειτουργικοί.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή. Ο Νίκος Τσιώκος επίσης πέρασε σε άλλα χέρια. Ο νεαρός τριπλουνίστας θα γυμνάζεται πλέον υπό το βλέμμα του Φρανσουά Ντοφέν, μαζί με τον Δημήτρη Τσιάμη, την Νίκη Πανέττα και τον Τάσο Γαλαζούλα.

Προηγούμενο άρθροH Perec ξανάρχισε τις προπονήσεις – Αλλά έχει καλό σκοπό
Επόμενο άρθροΤα Βαλκάνια… υποδέχονται χώρες, αλλά τα Βαλκανικά πρωταθλήματα δεν βρίσκουν «σπίτι»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ