Προς ηλεκτρονική διαβούλευση έχει τεθεί το επικείμενο σχέδιο νόμου με τίτλο «Επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού – Προπονητές και εκπαιδευτές – Ιδιωτικά γυμναστήρια και ιδιωτικές σχολές εκμάθησης αθλημάτων και άλλες διατάξεις».
Όπως αναφέρεται, η διαβούλευση, λόγω του επείγοντος χαρακτήρα των ρυθμίσεων που περιλαμβάνει, θα ολοκληρωθεί στις 3/12/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00.

Δείτε τις κυριότερες διατάξεις και αναλυτικά τι ισχύει και τι προτείνεται για τους προπονητές και όχι μόνο:
-> Αθλητικοί Νόμοι / διατάξεις

Μεταξύ άλλων, ορίζονται οι προπονητές Α΄, Β΄ και Γ΄ επιπέδου που απολαμβάνουν αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα, ενώ δεν επιτρέπεται η ανάθεση ή ανάληψη και άσκηση καθηκόντων προπονητή σε φυσικό πρόσωπο που δεν είναι εγγεγραμμένο στο υπο-μητρώο προπονητών και προβλέπονται σχετικά αυστηρά πρόστιμα.

Αρκετές είναι οι αντιδράσεις σε διάφορα επίπεδα, σε Ομοσπονδίες, ΤΕΦΑΑ κ.α. για ορισμένα άρθρα και διατάξεις.
Ιδιαίτερα στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, ενώ στο διαδίκτυο υπάρχει και σχετικό -> ψήφισμα
(δείτε και ->ψήφισμα ΣΕΦΑΑ ΑΠ Θεσ/νίκης , ->ψήφισμα ΔΠ Θράκης)

Από πλευράς ΣΕΓΑΣ έχει αναφερθεί πως “δεν διαπιστώνεται η βούληση της Πολιτείας να κατοχυρώσει το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμά μας να είμαστε Εμείς, τα Σωματεία, οι Ενώσεις μας, οι διοργανωτές αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο που αποτελούν επίσημα αγωνίσματα Ολυμπιακών Αγώνων, Παγκοσμίων και Ευρωπαικών Πρωταθλημάτων, όπως ο Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος δρόμος” και αναμένεται συνολική παρέμβαση

Προηγούμενο άρθροΦωτογραφία της Πεσιρίδου ανάμεσα στις καλύτερες της χρονιάς
Επόμενο άρθροΑγωνιστικοί στόχοι, θέματα υποδομών και εποικοδομητική συζήτηση στη συνάντηση των Ομοσπονδιακών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ