Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Α/Γ ξεκινάει σε 6 από τους 10 ομίλους της Επικράτειας. Το Σάββατο 28 Απριλίου σε 4 (Δράμα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Αγ.Κοσμάς για Πειραιά), ενώ σε 2 (Ορεστικό και Αγ.Κοσμάς για Αθήνα) την Κυριακή 29 του μηνός.

Στον Άγιο Κοσμά που θα φιλοξενηθούν 2 μεγάλοι όμιλοι, τα έργα αποκατάστασης του ταρτάν είναι σε καλό – τελικό στάδιο και εκτός απροόπτου θα γίνουν όλα τα αγωνίσματα εκεί.
(Υπήρχε εναλλακτικό σενάριο τροποποίησης προγράμματος και οι δρόμοι να γίνονταν αλλού όπως συνέβη στο διασυλ. ΠΠ/ΠΚ αλλά φαίνεται πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά)

Τα αγωνίσματα μοιράζονται σε 2 αγωνιστικές με την πρώτη να είναι τώρα ενώ ακολουθεί η 2η στις 12 ή 13 Μαίου.
Οι 3 όμιλοι των νησιών του Αιγαίου έχουν τότε σε διήμερο τις 2 αγωνιστικές. Ο όμιλος της Κρήτης έχει κάνει ήδη την 1η αγωνιστική, στις 14/4 στο Ηράκλειο (όπου την Κυριακή γίνεται ο 2ος αγώνας Run Greece)
-> Αποτελέσματα διασυλ. Α/Γ

Για πολλούς πρωταθλητές μας οι αγώνες θα είναι πρεμιέρα για τον ανοιχτό, έστω και με τη μορφή τεστ ή για στήριξη του συλλόγου τους.

Οι αθλητές-τριες μπορούν να λάβουν μέρος σε 2 ατομικά και 1 σκυταλοδρομία ή το αντίστροφο, με περιορισμό έως 2 αγωνίσματα συνολικά στην ίδια αγωνιστική.
Στους αγώνες μετέχουν ηλικιακά μέχρι και παίδες/κορασίδες, δηλαδή γεννηθέντες έως 2002 – με ορισμένους περιορισμούς για την κατηγορία αυτή.

Βαθμολογούνται εφόσον κάνουν το σχετικό όριο, οι πρώτοι 12, από πάνω προς τα κάτω όσοι έχουν κάνει το υψηλό όριο και από κάτω προς τα πάνω όσοι έχουν κάνει το όριο βαθμολόγησης ενώ όσοι επιπλέον το καταφέρουν αυτό παίρνουν από 1 βαθμό. Ο νικητής παίρνει 1 επιπροσθετο βαθμό. Οι σκυταλοδρομίες βαθμολογούνται διπλά.
-> Όρια βαθμολόγησης

Όλα μαζί τα διασυλλογικά πρωταθλήματα δίνουν το 26% της αξιολόγησης των σωματείων.

Το Σ/Κ έγινε το διασυλλογικό παμπαίδων-παγκορασίδων στους μεγάλους ομίλους Αθηνών&Πειραιώς, Ανατ.Αττικής&Βοιωτίας/Ευβοίας, Θεσσαλονίκης
-> αποτελέσματα διασυλ. ΠΠ/ΠΚ

Προηγούμενο άρθροΔιασυλλογικοί ΠΠ/ΠΚ Α’ 2018
Επόμενο άρθροΠρουποθέσεις Ολυμπιακών Π/Κ – Youth OG (Buenos Aires)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ