Το μεγάλο meeting επικοντώ All-Star Perche διεξηχθη για 2η φορά στο Clermont-Ferrand της Γαλλίας, με οικοδεσπότη τον Renaud Lavillenie και με τη στήριξη του Sergey Bubka, σε μια συνέχεια ουσιαστικά του meeting του Donetsk – όπου η αρένα καταστράφηκε το 2014 κατά τα δυσάρεστα γεγονότα στην Ουκρανία.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε τη 2η θέση, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 4,61μ. – όπως πριν και τα 4,51μ. απ’ όπου ξεκίνησε – αλλά δεν τα κατάφερε στα 4,71μ. Το ύψος αυτό το πέρασε η Sandi Morris, που μετά προσπάθησε στα 4,82μ.
Τα 4,61μ. πέρασε και η Ελβετίδα Buechler, ενώ η Τσέχα Malacova έκανε 4,51μ.

Η Στεφανίδη που έχει περάσει τα 4,63μ. κερδίζοντας στη Βοστώνη, θα αγωνιστεί στις 11/2 στη Νεα Υόρκη.

Στο αγώνισμα των ανδρών, που διεξαγόταν παράλληλα, ο Κώστας Φιλιππιδης πήρε την 3η θέση με 5,71μ. που πέρασε μάλιστα με την πρώτη προσπάθεια. Ο Έλληνας πρωταθλητής που φέτος έχει περάσει τα 5,73μ., πριν είχε περάσει με τη δεlyτερη τα 5,46μ. και με την πρώτη τα 5,61μ., ενώ μετά τα 5,71μ. δεν τα κατάφερε στα 5,78μ.
Νικητής ήταν ο Καναδός Shawn Barber με 5,83μ.
Ο Πολωνός Piotr Lisek μια ημέρα μετά τα 6μ. που πέρασε στο Potsdam, έκανε 5,71μ. -χωρίς χαμένη προσπάθεια έως εκεί. Το ίδιο ύψος, ισοβαθμώντας με τον Φιλιππίδη, πέρασε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Braz, καθώς και ο Wojciechowski με τη δεύτερη, αλλά και -με την τρίτη προσπάθεια- ο Lavillenie και ο Kudlicka.

Ο Φιλιππίδης έχει προγραμματίσει αγώνες στις 10/2 στο Βερολίνο και στις 12/2 στο Ρίο.

-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Προηγούμενο άρθροΑπόλυτο παγκύπριο ρεκόρ ο Στυλιανού
Επόμενο άρθροΗμερίδα αλμάτων – Θεσσαλονίκη 4/2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ