Το 1ο βιωματικό προπονητικό καμπ της χρονιάς αφορούσε τα σπριντ και έλαβε χώρα στο κλειστό του Άγιο Κοσμά στις 3-5 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή αθλητών-τριών των προεθνικών ομάδων και κατηγορίας στήριξης -αλλά και ορισμένων ακόμα αθλητών- καθώς και σωματειακών και ομοσπονδιακών τεχνικών.

Οι Περικλής Χατζηαναστασιάδης, Νίκος Μαντζόλης, Κώστας Ηλίας, Χρήστος Κατσίκας, Ιωάννα Σιώμου, ανέλαβαν τον κύριο όγκο του προγράμματος και της παρουσίασης ασκήσεων τεχνικής, συναρμογής, με την ταχυδύναμη βέβαια να κυριαρχεί.

Ο υπεύθυνος της κατηγορίας Κ20, Χρήστος Μελέτογλου, μας είπε στο stivoz.gr :
“To camp πήγε πολύ καλά, βλέπουμε ενθουσιασμό από παιδιά και προπονητές και ζήτηση – θέληση να παρευρεθούν. Γνωριζόμαστε – ερχόμαστε κοντά με τα παιδιά αλλά και μεταξύ τους, είναι πολύ καλό ιδίως για τα παιδιά από επαρχία. Στα άμεσα πλάνα, αναμένεται να οριστεί και ειδικό καμπ για σκυταλοδρομίες, πιθανότατα κοντά στο Πάσχα εκτός από αυτά που έχουν γίνει γνωστά (άλματα στο ΟΑΚΑ, ρίψεις στη Θεσσαλονίκη, αποστάσεις στο Καρπενήσι). Τα παιδιά φεύγουν ευχαριστημένα και ωφελημένα από τα camp”

Αναγκαστικά απών ήταν τώρα ο Γιάννης Γρανιτσιώτης που υποβλήθηκε επιτυχώς σε μια επέμβαση σε κύστη στον κόκκυγα και θα επανέθει στις προπονήσεις προς τα τέλη του μήνα.

Videos ->1 , ->2 , ->3

Δείτε φωτογραφίες από το camp :

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • camp
Προηγούμενο άρθροΕτοιμάζουν τα κοντάρια τους…
Επόμενο άρθροΘηρίο στο κλουβί η Μπελιμπασάκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ