Το ευρωπαικο πρωτάθλημα Νέων ξεκινάει την Πέμπτη στο Bydgoszcz με τη μισή ελληνική ομάδα να ξεκινάει τις προσπάθειές της (->συμμετοχές/αποτελέσματα) ενώ εγιναν γνωστά και τα όρια πρόκρισης για τους τελικούς.

-> Πρόγραμμα / πληροφορίες

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 11πμ ώρα Ελλάδος με τα εμπόδια του 7θλου, ενώ από ελληνικής πλευράς πρώτος αγωνίζεται, στις 11:05, ο Νίκος Γαβριηλίδης στο Α’ γκρουπ της σφυροβολίας ενω ο Μεγκλεμπεη είναι στο Β΄γκρουπ, μιάμιση ώρα μετά.

Ενδιάμεσα στον προκριματικό της σφαιροβολίας μετέχουν οι Ζώτος και Λατιφλάρι, ενώ υπάρχει και η πρώτη συμμετοχή της Κύπρου, στα 100μ. με την Ολίβια Φωτοπούλου.

Στο μήκος αγωνίζεται ο Στυλιανίδης και για την Κύπρο ο Ανδρέου ενώ στο τέλος του πρωινού προγράμματος στα 400μ. είναι ο Κουτσούκης, με το αγώνισμα των γυναικών όπου είναι η Μουρτά, να πηγαίνει κατευθείαν σε επόμενο γύρο την Παρασκευή.

Το απόγευμα αγωνίζονται στα προκριματικά ο Γιάννης Κυριαζής στον ακοντισμό όπου έχει την κορυφαία επίδοση και η Ελένη Πόλακ στο επικοντώ.
Το 10αρι των ανδρών στο τέλος του απογευματινού προγράμματος στις 20:40 θα είναι ο πρώτος τελικός της διοργάνωσης.

Στη συνέντευξη Τύπου ήταν η Sara Kolak, το μεγάλο όνομα της διοργάνωσης και ο Max Hess και οι Πολωνοί Konrad Bukowieck και Ewa Swoboda.
Οι αριθμοί των αθλητών φέρουν και πάλι το μήνυμα “I run clean”

Τα όρια όπου υπάρχουν ελληνικές/κυπριακές συμμετοχές:

Άνδρες:
Μήκος: 7,65 μ.
Σφαιροβολία: 18,40 μ.
Δισκοβολία: 57,50 μ.
Σφυροβολία: 67,50 μ.
Ακοντισμός: 74,00 μ.

Γυναίκες:
Επι κοντώ: 4,20μ.
Σφαιροβολία: 14,90 μ.
Σφυροβολία: 64,50 μ.
Ακοντισμός: 53,50 μ.

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαικό Νέων 2017 (Bydgoszcz)
Επόμενο άρθροBydgoszcz: Τελικό ο Ζώτος στη σφαίρα, έπεσε ο κλωβός στη σφύρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ