Στο ΕσκιΣεχιρ διεξάγεται το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α/Γ. Αρκετά υψηλή η θερμοκρασία αλλά και η υγρασία, καθώς το προηγούμενο βράδυ έβρεχε συνεχώς, ενώ ο αέρας δυσκόλεψε αρκετά αφού έφτανε και τα 4,5μ/”.
-> Αποτελέσματα
Τρεις αθλητές βελτιωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ -που είχαν πετύχει φέτος:
Ο 21χρονος Αντώνης Μάστορας (Ηρακλής) πέρασε τα 2,25μ στο ύψος με την πρώτη προσπάθεια και έκανε ατομικό ρεκόρ (ειχε κάνει 2,23μ πρόσφατα στα Βενιζέλεια) και 11η επίδοση όλων των εποχών. Μετά μάλιστα δοκίμασε στα 2,27μ και στα 2,29μ, οπου απέτυχε και πήρε τελικά τη 2η θέση.
Η Λορέλα Μάνου κέρδισε το επικοντώ με 4,40μ με την 1η προσπάθεια, έκανε ατομικό ρεκόρ – και παρέμεινε αλλά μόνη στην 6η θέση.
Το ατομικό της ρεκόρ βελτίωσε και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΕ Φαρσάλων) που με 56.82μ. στην 1η της βολή κέρδισε το δίσκο -παρέμεινε στην 8η θέση.

Πολύ καλή επίδοση και νίκη στα 100μ η Μαρία Γάτου (ΓΣ Ηρακλής) με 11″49, αλλά με ευνοικό αέρα πάνω απο το επιτρεπτό όριο.
Για την Ελληνική ομάδα, χρυσά κατέκτησαν ακόμη ο Ανδρέας Δημητράκης (ΑΟ Λασιθίου) 1500μ, ο Σπύρος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός ΣΦΠ) στα 400μ εμπ., η Αθηνά Κοΐνη (ΓΕΑ Τρικάλων) στα 3χλμ στηπλ ,η Αγγελική Τσιολακούδη (ΕΑ Ρεθυμνιακού) στον ακοντισμό όπω και η 4χ100 ανδρών (Καλαμάρας, Ανδρεάδης, Πατεράκης, Ρουσσάκης). Η 4χ100 γυναικών (Κολοκυθά, Γάτου, Φέρρα, Κεραμιδά) έχασε για λίγο απο την Τουρκία.
Ο Δημητρης Διαμαντάρας τραυματίστηκε στο 1ο του άλμα στο μήκος και δεν συνέχισε.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή (-> πρόγραμμα)

Προηγούμενο άρθροΝαύπλιο – Ά ημέρα
Επόμενο άρθροΒαλκανικοί Β’ ημέρα: 1,84μ η Γκούσιν. Άλλα 3 χρυσά. 2ες οι γυναίκες, 3οι οι άνδρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ