Το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Α/Γ (μαζί και των Ε/Ν) γίνεται στις 3-4 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη -στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου Σταδίου.

-> Πρόγραμμα / πληροφορίες

Μια εβδομάδα μετά το πρωτάθλημα Α/Γ (->αποτελέσματα&βαθμολογίες) ολοκληρώνει τη σειρά των αγωνισμάτων αλλά και πρωταθλημάτων.

Το πρωτάθλημα συνθέτων άλλες χρονιές διεξάγεται ξεχωριστά και άλλες μαζί με το πρωτάθλημα Α/Γ (όπως τα έτη 2013 & 2014) ενώ και οι μικρότερες κατηγορίες άλλοτε είναι κάποιες μαζί και άλλοτε όχι.

Πέρυσι είχε γίνει και πάλι στη Θεσσαλονίκη μαζί και με τα αγωνίσματα Ε/Ν & Π/Κ .
Φέτος διεξάγεται για Α/Γ και Νέους φυσικά, καθώς και για Π/Κ, ενώ το πρωτάθλημα Ε/Ν είχε γίνει μαζί με το πανελλήνιο της κατηγορίας στην Κατερίνη.

Σε Α/Γ τις προηγούμενες 5 χρονιές νικήτρια ήταν η Σοφία Υφαντίδου, ενώ στους άνδρες πέρυσι, μετά από 4 φορές του Παναγιώτη Μάντη, ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης.

Η Υφαντίδου δεν θα λάβει μέρος αυτή τη φορά, καθώς θα αγωνιστεί και σε μια εβδομάδα στο Ευρωπαικό ομάδων στον ακοντισμό.
Ο Σπυριδωνίδης έχει τεθεί εκτός από τραυματισμό που τον άφησε και εκτός του Ευρωπαικού Νέων.

Μεταξύ των συμμετοχών, ο Άρης Περιστέρης που ήταν στο Ευρωπαικό Νέων, η Στέλλα Τζικανούλα με τη Μαρία Ζαχαρούδη και ο Κώστας Λογδανίδης, που αγωνίστηκαν και στο ευρωπαικό συνθέτων και η αδερφή του, Ίλζε Λογδανίδου που κέρδισε το βαλκανικό Ε/Νεανίδων, ο Μιχάλης Κιάφας, οι Αντώνης και Άγγελος Ανδρέογλου, η Λιάνα Παπαδοπούλου.

Στις κορασίδες ξεχωρίζει φυσικά η κάτοχος πλέον του ρεκόρ της κατηγορίας Αναστασία Ντραγκομίροβα, στους παίδες ο Θανάσης Παρασκευάς.

Για τον άτυχο 17χρονο αθλητή των συνθέτων, Γιάννη Αβραμίδη, όπως και στην Πάτρα (δείτε ->εδώ) θα συνεχιστεί η προσπάθεια οικονομικής στήριξης με διάθεση λαχνών.

Προηγούμενο άρθροΟι συμμετοχές, οι επιλογές και οι ελπίδες για παραμονή στη Superleague
Επόμενο άρθροΗ ομάδα της Κύπρου για το Varazdin

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ