Η RONHILL ιδρύθηκε το 1970 από τον δρομέα Ron Hill, o οποίος ήταν και ο πρώτος Βρετανός που ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο της Βοστόνης σε 2 ώρες 10 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, την ίδια χρονιά. Η ενασχόλησή του αυτή σε συνδυασμό με τις σπουδές του, τον ώθησε στον σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρούχων υψηλών προδιαγραφών με υφάσματα, ανάλογα των αναγκών, των απαιτήσεων και των ιδιαιτεροτήτων των δρομέων και εν γένει των αθλητών.
Με την χειμερινή συλλογή του 2010 η RONHILL γιόρτασε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της. Και φτάνουμε στο σήμερα…Η RONHILL παρουσιάζει μια νέα σειρά την TRAIL ιδανική για τους λάτρεις του trail running. Παρουσιάζει τις ανανεωμένες σειρές ADVANCE και ASPIRATION με νέα υφάσματα και τεχνικά χαρακτηριστικά και νέες υπέροχες αποχρώσεις. Παρουσιάζει την ολοκληρωμένη νέα σειρά PURSUIT η οποία είναι ιδανική για κάθε αθλητική δραστηριότητα και ιδιαίτερα για τους αθλητικούς συλλόγους. Διατηρεί την σειρά VIZION που ενισχύει την ασφάλεια των δρομέων σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας καθώς και τη σειρά TRACKSTER με τα εξαιρετικής απόδοσης προϊόντα. Εμπλουτίζει την σειρά ADDITIONS που αποτελείται από αξεσουάρ που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας.
Όποια λοιπόν και να είναι η αθλητική σας δραστηριότητα, απλά ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο – Χειμώνας 2011 στο δικτυακό τόπο της εταιρίας FITNESS WAY που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της RONHILL στην Ελλάδα στο www.ronhill.gr και μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.

Προηγούμενο άρθροΔρομολογεί εξελίξεις η συνάντηση του ΣΕΓΑΣ με τη διοίκηση του ΣΕΦ
Επόμενο άρθροΠαγκύπριο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ