Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχωράει στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λονδίνο η IAAF μέσω της Ομοσπονδιάς της Μ.Βρετανίας που έκανε τη σχετική πρόταση, καθώς δεν θα επιβραβεύονται μονάχα οι αθλητές αλλά και οι προπονητές τους.
Έτσι, οι αθλητές θα παραλαμβάνουν και επιπλέον μετάλλιο, που θα έχει αντίστοιχη παράσταση αλλά διαφορετικό σχεδιασμό από το δικό τους, το οποίο θα παραδώσουν στους προπονητές τους σε αναγνώριση της ιδιαίτερης σχέσης και δουλειάς μεταξύ προπονητή-αθλητή.

Όλα πλέον αρχίζουν να κινούνται στο ρυθμό της κορυφαίας διοργάνωσης του στίβου, καθώς απομένουν λιγότερες από 100 ημέρες για τις 4-13 Αυγούστου.
Η επιλογή της μασκότ, σε μια διαδικασία που συντέλεσε ιδιαίτερα η Jessica Ennis-Hill, έγινε με τον “Hero” τον σκατζόχοιρο, το έργο από ένα 9χρονο παιδί να επικρατεί μεταξύ 4000 προτάσεων, ενώ η μέλισσα “Whizbee” θα είναι στο παγκόσμιο των ΑμεΑ που θα προηγηθεί στις 14-23 Ιουλίου.

Τα ορια και οι αριθμητικοί στoχοι είναι γνωστοί (δείτε->Όρια) ενώ έχει “κλειδώσει” το 50αρι βάδην γυναικών με όριο ίδιο με των ανδρών – και λογικά ελάχιστες συμμετοχές σε μια παράλληλη κούρσα.
Μετά τα World relays στις Μπαχάμες έκλεισαν και οι 8 από τις 16 ομάδες ανά σκυταλοδρομία.

Οι ειδικές ψηφιακές πλατφόρμες αφορούν πλέον συνολικά την κορυφαία διοργάνωση και έτσι θα υπάρχει διαδοχή στον ίδιο χώρο προς τις επόμενες (Doha2019, Eugene2012 κλπ) και είναι οι ακόλουθες:

website: https://www.iaafworldchampionships.com
facebook: https://www.facebook.com/IAAFworldchampionships/
twitter: https://twitter.com/IAAFWorldChamps
instagram: https://www.instagram.com/iaafworldchamps/
youtube: https://www.youtube.com/channel/UCG1v8-IG2NldzdnhBnz3pMw

Προηγούμενο άρθροΤα σύνθετα ξεκινούν στη Φλωρεντία – Αυξάνεται η αγωνιστική δράση
Επόμενο άρθροΤεχνολογία Smartwatch για τη φυσική δραστηριότητα: κάτι ξεχωριστό ή απλά μια μόδα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ