Την προηγούμενη Δευτέρα η Ομοσπονδία είχε ανακοινώσει την αναβολή των αγώνων μέχρι την πρώτη εβδομάδα Απριλίου και πως ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, θα ανακοινώνονται κάθε Δευτέρα οι επόμενες αναβολές.
Έτσι σήμερα ανακοινώθηκε πως αναβάλλονται και όσοι ακόμα αγώνες ήταν προγραμματισμένοι μέσα στον Απρίλιο (σε αυτούς οι διασυλλογικοί Ανδρών/Γυναικών και Κ18)

Η εγχώρια αγωνιστική δράση είναι βέβαια προγραμματισμένη κυρίως σε Μάιο και Ιούνιο. Ωστόσο η κατάσταση μόνο ενθαρρυντική δεν είναι και όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα και δύσκολα θα υπάρξει εγχώρια δράση – στα πιο αισιόδοξα (υποθετικά και ανεπίσημα πάντα) σενάρια μόνο λίγες επιλεγμένες διοργανώσεις και διεθνή meeting το αργότερο δυνατόν.

-> Καλεντάρι 2020

Η ανακοίνωση από ΣΕΓΑΣ

Η ομοσπονδία παρακολουθώντας τα γεγονότα, που είναι σε εξέλιξη και έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του ιού Covid- 19, ανακοινώνει την αναβολή όλων των αγωνιστικών εκδηλώσεων πανελληνίου, περιφερειακού και τοπικού επιπέδου συμπεριλαμβανομένων των δρομικών αγώνων, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν μέχρι τέλος Απριλίου.

Προηγούμενο άρθροWebinar για ψυχολογική και διατροφική διαχείριση όσο μένουμε σπίτι, στις 30/3
Επόμενο άρθροRoad to 2021 – Κι επίσημα η αναβολή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ