Μετά το περιστατικό με τη διακοπή της λαμπαδηδρομίας στις 13/3 στη Σπάρτη (δείτε->εδώ) για το οποίο η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενημέρωσε αρχικά μέσω κοινωνικής δικτύωσης -και στις 15/5 στην ιστοσελίδα της- εξέδωσε ανακοίνωση στις 16/3 σχετικά με την τελετή παράδοσης που όπως ήταν γνωστό θα γίνει στις 19/3 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.
Παρουσία της νέας ΠτΔ, Κατερίνα Στεφανίδη και Λευτέρης Πετρούνιας με 2 Ιάπωνες Ολυμπιονίκες θα πραγματοποιήσουν την παράδοση – παραλαβή από την Οργανωτική του Tokyo2020.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

Με αφορμή την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή Τόκυο 2020, την Πέμπτη 19 Μαρτίου, ώρα 11.30 και ύστερα από τις συστάσεις της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού SARS-CoV-2, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοινώνει τα παρακάτω.

Η Τελετή Παράδοσης θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και ολιγομελούς αντιπροσωπείας της Οργανωτικής Επιτροπής Τόκυο 2020.

Θα πραγματοποιηθεί χορός των Ιερειών που δεν θα ξεπερνούν τις 10 σε αριθμό καθώς και λαμπαδηδρομία δύο Ελλήνων (Κατερίνα Στεφανίδη και Λευτέρης Πετρούνιας) και 2 Ιαπώνων Ολυμπιονικών μόνο εντός του Σταδίου.

Το Παναθηναϊκό Στάδιο θα είναι κλειστό για το κοινό. Δικαίωμα παρουσίας από πλευράς ΜΜΕ έχουν: η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), το Ιαπωνικό κανάλι, το Oλυμπιακό κανάλι (OBS) καθώς επίσης και 20 Ιάπωνες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι οι οποίοι θα επιλεγούν από την Οργανωτική Επιτροπή Τόκυο 2020.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) και το φωτογραφικό πρακτορείο Ευρωκίνηση θα καλύψουν με σύστημα pool τις ανάγκες των ξένων και Ελλήνων φωτογράφων.

Προηγούμενο άρθροΔιευκρινίσεις ΚΟΑ για αθλητικούς χώρους και οργανωμένη άσκηση
Επόμενο άρθροΆρχισαν οι αναβολές και για Diamond League

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ